Škandál! Od Jeanne Lanvin...

Novinka Jeanne Lanvin Scandal je poctou ikonickej vône jej vyzývavej tvorkyni Jeanne Lanvin. Je to vzrušujúca a atraktívna ovocno-kvetinová vôňa, ktorej zmyselné tóny priľnú k pokožke ako závoj slobody.
lanvin_jeanne_lanvin_scandal_titulka

Vôňa, ktorá vám na okamih zastaví srdce.


Ovocná kvetinová vôňa Jeanne Lanvin Scandal je ódou na pižmové zloženie originálnej vône s výrazným odtienkom ovocných tónov. Vo vnútri flakóna sa ukrývajú nežné tóny marhule a hrušky obohatené o výnimočnú sviežosť tropického pomaranča

 


V srdci vône rozkvitajú radostné a delikátne tóny buketu frézie, krištalických lupienkov ruží a pivónie. V spojení s bavlnenou vláčnosťou pižma dodáva vôňa obnovu žiarivosti.   



lanvin_jeanne_lanvin_scandal_flakon



Vôňa je ukrytá v originálnom flakóne: sklenený odev bezchybných geometrických tvarov vytvára protiklad jemným oblým krivkám slzy v jeho vnútri – odkaz na ženskosťRužový oblak sa rozprestiera na krabičke ako symbol intenzívnej voňavej stopy zvodnosti, ktorý za sebou zanecháva žena Jeanne Lanvin.  



Jeanne Lanvin Scandal stelesňuje nezávislú a rebelantskú povahu ženy, ktorá sa nebojí udávať  trendy. V čom spočíva jej veľká sila? Túži byť slobodná – slobodne experimentovať, slobodne žiť a slobodne sa rozhodovať.  Jej nezvyčajná moderná povaha vyznieva škandalózne, šokujúco a prekvapivo. A to všetko s nádychom umenia. 




Dostupné v sieti parfumérií FAnn.





Zdroj a foto:
Fann parfumérie
Katy  | 9.2.2016, 09:00