SOS balíček nevesty

Niekedy nás vie náhoda poriadne potrápiť! Svoje by o tom vedeli rozprávať nevesty, ktorým neočakávané udalosti zbytočne znepríjemnili svadobný deň. Aby ste boli pripravené takmer na všetko, prinášame vám zopár praktických tipov, čo by nemalo chýbať v SOS balíčku nevesty.
titulka_sos_1

Tento deň budete bozkávať a budete bozkávaná. Budete sa objímať a budú objímať vás. Budete mať možno trému a možno sa budete musieť ponáhľať... A všetko sa prejaví aj na vašej vizáži, čo ale vôbec nevadí, pretože budete mať pri sebe všetko potrebné, aby ste zachránili akýkoľvek problém. Preto nezaškodí myslieť na všetko vopred. Samozrejme, nebudete počas dňa nosiť so sebou kufrík, preto poverte svoju družičku, aby mala túto výbavu pri sebe ona, prípadne si všetko pripravte do auta, v ktorom sa budete fotiť. Čo by ste teda mali mať zbalené vo vašom SOS balíčku? 


1. Fľašku s vodou

Možno sa vám to zdá neuveriteľné, ale niektoré nevesty majú skúsenosť, že od rána až do svadobnej oslavy jednoducho nemali čas napiť sa. Majte pri sebe alebo aspoň v aute vodu a núťte sa piť, pretože nedostatok tekutín by sa vám mohol vypomstiť napríklad bolesťou hlavy či celkovou únavou.

 

2. Kozmetickú taštičku so základnou kozmetickou výbavou

(napr. zrkadielko, korektor, kompaktný púder, balzam na pery, lesk, rúž). Pokiaľ vsadíte na vynikajúcu vizážistku, s opravou mejkapu nebudete mať až tak veľa starostí. No pery dostanú poriadne zabrať, takže bez tejto výbavy sa naozaj nezaobídete.

 

3. Papierové obrúsky

Poslúžia v mnohých situáciách: otriete si slzičky šťastia, upravíte malé nedokonalosti vizáže, a keď začne fungovať tréma a vy sa začnete potiť, určite ich oceníte tiež.


4. Vatové tyčinky

Malý šikovný pomocník hlavne na rozmazanú maskaru, očnú linku alebo nepresnú kontúru pier. Predsa len, v deň svadby sme trochu pod stresom a ťahy štetcom alebo rúžom môžu byť trochu neisté...

 

5. Náhradné pančušky 

Aj keď budete mať šaty s dlhou sukňou, ani vo svadobný deň sa očko na pančuchách neodpúšťa.

 

6. Bonbóny na osvieženie dychu

Vyberte si vaše obľúbené, ktoré máte rada. Deň bude dlhý a vy budete stále rozdávať bozky. Tak nech sú osviežujúce! 


7. Vašu obľúbenú vôňu

Stačí malý obláčik tesne pred prvým svadobný tancom a podľahne vám opäť :) 


8. Leukoplast

Ak sa vám náhodou stane nepríjemnosť pri krájaní svadobnej torty :)


9. Lieky proti bolesti hlavy

Ako predísť mrche migréne vo svadobný deň sme spomenuli hneď na začiatku - pite veľa vody a pokiaľ chcete prežiť oslavu až dokonca ako dáma, tak sa vyhnite veľkému množstvu alkoholu a miešaniu rôznych druhov. No ak by sa predsa len bolesť objavila bez príčiny, môžete siahnuť po lieku proti bolesti. Na alkohol v takomto prípade, samozrejme, zabudnite.

 

10. Krém na ruky

Nenechajte si znepríjemniť deň pocitom pálenia a pnutia, ktorý spôsobuje extrémne vysušená pokožka na rukách. V obchode dostanete aj praktické mini balenie, ktoré je na túto príležitosť ako stvorené!


11. Deodorant 

Určite ho oceníte hlavne večer, keď bude zábava v plnom prúde.


12. Ihlu, niť, zatvárací špendlík, manikúrové nožničky a pilníček

Pre všetky prípady - aby ste rýchlo a nenápadne vedeli zachrániť malú nehodu s gombičkami či natrhnutou spodničkou, prípadne nalomený necht.




Foto: 

Chriss by nevesta.sk

eva | 5.2.2016, 17:30

Fotogaléria

kufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstickkufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstickkufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstickkufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstickkufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstickkufrik_kozeny_makeup_studiorevlon_photoready_prime_antishinecara_mia_aignermary_kay_obrusky_pohlcujuce_mastnotumary_kay_thinking_of_lovezoeva_luxe_cream_lipstick