Objavte v sebe rebelku

Vystúpte z davu. Prejavte odvahu, osobnosť a svoju vnútornú krásu. Zanechajte dojem. Maskara REBEL EYES dodá riasam celkom nový rozmer. Vytočené riasy s krásnym objemom a dĺžkou získate už s pár vrstvami.
gosh_rebel_eyes_titulka
Maskara Rebel Eyes s tvarovanou a flexibilnou silikónovou kefkou sľubuje vytočené riasy s dĺžkou a objemom v jednej vrstve, dlhotrvácny efekt – neotiera sa a neodlupuje. Kefka má na špičke štetinky pre extra objem. Maskara obsahuje olej z rakytníka na ochranu rias a je bez parfumácie.

Špeciálny polymér poskytuje zloženiu farby predlžujúci a vytáčajúci efekt, super flexibilná vrstva zaručuje jej trvácnosť. Maskara dodáva riasam objem a hrúbku bez zlepencov a fantasticky sa vrství. 

Na vytvorenie dokonalého vzhľadu odporúčame aplikovať na nahé riasy alebo pre krajší efekt ako vrchnú vrstvu na akúkoľvek inú maskaru.gosh_rebel_eyes_mascara
gosh_vizazistkaTip od svetovej vizážistky GOSH COPENHAGEN, Sidsel Marie Bog:

Viac dĺžky a objemu? Nanášajte si maskaru v troch krokoch. Začnite pri korienkoch, potom sa sústreďte na stred a napokon dokončite končeky rias. Je to jednoduchý tip pre dokonalý efekt – dlhšie a hustejšie riasy.



NOVÁ GOSH REBEL EYES MASCARA
dostupná v sieti parfumérií FAnn.



Foto:

FAnn pafumérie

Juli | 21.1.2016, 10:00