Čo urobiť pre svoju krásu pred svadbou? Pustite sa do premeny!

Okrem mnohých starostí a stresu vás pred svadbou čakajú aj príjemné stránky tohto obdobia - návšteva kaderníčky, masáž či skúška svadobného mejkapu predsa patrí k procedúram, na ktoré sa tešíme, no nie? Milé nevesty, prestaňte sa stresovať a začnite si realizovať svoje plány na skrášlenie tela i mysle!
med19909

Možno sa to zdá trochu pritiahnuté za vlasy, no pred svadbou zažívajú svadobné páry veľmi stresujúce obdobie. Riešenie drobných problémov a výziev preveruje rodinné vzťahy a najväčší tlak je na samotný svadobný pár. Do vzťahu, do tej doby ideálneho, sa dostáva zbytočné napätie, pretože do organizácie svadby sa mnohokrát zapoja aj rodiny oboch snúbencov, čo môže byť problémom. No určite nezúfajte - pri organizácii svadby nemôžete vyhovieť všetkým, práve tu sa cení schopnosť hľadať kompromisné riešenia. No drobné nejasnosti či nepríjemnosti sú normálne, mnohé páry a rodiny práve riešenie týchto otázok a schopnosť dohodnúť sa, ešte viac stmelilo.

Stále majte na mysli, že vaša svadba je predovšetkým oslavou vášho spoločného sľubu, ktorý sa chystáte jeden druhému dať. Preto myslite pozitívne a vyvažujte stres drobnými radosťami v prospech vašej krásy, pohody a spokojnosti. Účinky procedúr, ktoré vám odporúčame, sa prejavia nielen na vašom tele, ale aj na duši. Obdobie príprav si preto naozaj užite so všetkým, čo k tomu patrí!

Pustite sa do realizácie vašich skrášľovacích predsavzatí!



med19921


Všetko pre krásne ruky

Ruky sú vizitkou človeka, o dáme ani nehovoriac. Ak ste doteraz okrem krémovania pokožky rukám nič výnimočné nedopriali, je načase to zmeniť! Vyskúšajte napríklad parafínový zábal či masáž rúk v kozmetickom salóne a pred svadbou vsaďte na elegantnú francúzsku manikúru alebo nenápadný gél-lak v neutrálnej farbe. Vaše ruky budú pôsobiť naozaj krásne a pestovane.


Pre neodolateľný úsmev

Ak ste doteraz váhali, tak svadobný deň je dostatočným dôvodom na skrášlenie zubov. Pokiaľ vás trápi zubný kaz alebo nepekný zubný povlak, alebo túžite po krásnych bielych zuboch, najneskôr pol roka pred svadbou by ste mali zaklopať u zubára či dentálneho hygienika a poradiť sa s nimi, aké ošetrenie je pre vás vhodné. Aby ste sa mohli na svadobných fotografiách smelo usmievať!


Hladká a zdravá pleť

Ak aj nepatríte k tým, ktoré sú obdarené bezchybnou pleťou, nezúfajte. Dôležitá je pravidelná starostlivosť a trezlivosť, výsledky sa časom dostavia. Rok pred svadbou sa pustite do boja! Naše vizážistky nevestám radia, dopriať pleti pravidelnú starostlivosť, aby bola hladká, hydratovaná, bez šupiniek a zapálených vyrážok. Ak vás preto trápi mastná pleť alebo akné, doprajte pleti pravidelné čistenie raz mesačne v kozmetickom salóne či na estetickej klinike. Jazvy po akné si napríklad môžete nechať odstrániť ošetrením moderným laserom, vhodný je aj chemický peeling. Odborníci vám poradia, aký postup je pre vás najvhodnejší a kedy by ste mali ošetrenie absolvovať tak, aby sa vaša pokožka stihla úplne zotaviť najneskôr mesiac pred svadbou. Tieto týždne si totiž vyhraďte na skúšku mejkapu, kedy by mala byť vaša pleť už oddýchnutá a svieža.


   
med10068


Cítiť sa zdravšie a fit!

Rok pred svadbou je jedinečné obdobie v živote, ktoré patrí len vám a už sa pravdepodobne nikdy nezopakuje! Takže využite svoju obrovskú motiváciu a pozitívne pocity ako tú najsilnejšiu zbraň v boji za svoju lepšiu kondičku a krajšie telo! Nemusíte prevrátiť svoj život hore nohami, aby ste dosiahli viditeľné zmeny! Či už potrebujete zhodiť 10 alebo 5 kg a ak aj neobľubujete žiadne drastické diéty, určite zafunguje striedmosť vo všetkom, čo jete a starostlivý výber kvalitných potravín. Zabudnite na večery pri telke a chrumkanie čipsov. Zmeňte aj návyky v práci - zo šuplíka vyhoďte "zázračné" be-be - energiu počas dňa si doplňte obyčajným, no oveľa zdravším jablkom... Ak ešte pridáte pravidelný beh alebo spoločné cvičenie s kamoškami, môžete sa spoľahnúť, že sa budete o pár mesiacov cítiť ako vymenená...


Pevné a lesklé vlasy

Ani najšikovnejší kaderník nepretvorí v deň svadby suché a nepestované vlasy na nádherné a lesknúce sa kadere. Preto sa o vlasy začnite starať včas pred svadbou - a aj keď radíme návštevu profesionála, ktorý vám vďaka bohatým skúsenostiam poradí vhodné vlasové produkty, svojim vláskom môžete pomôcť aj doma. K najzázračnejším liekom na lámavé, suché a vlasy bez lesku sú totiž suroviny, ktoré máte určite v kuchyni! Vajcia, med, olivový olej, mlieko či tvaroh, kokosové mlieko, banán či avokádo... Stačí si nájsť recepty na vlasové masky na internete, je ich neúrekom. A hneď sa môžete pustiť do prípravy vašej zázračnej domácej vlasovej kúry!


Ďalej by vás mohlo zaujímať:




Foto: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Dominika/ FASHIONWORLD MANAGEMENT
Priestory: LASERCENTER, centrum laserovej a estetickej medicíny Nitra
eva | 26.8.2016, 12:30

Fotogaléria

med19871med19986med19937med19891med19962med19871med19986med19937med19891med19962med19871med19986med19937med19891med19962med19871med19986med19937med19891med19962med19871med19986med19937med19891med19962