Zo zákulisia príprav nového zimného čísla Časopisu Nevesta 1/2016

Nahliadnite s nami do backstage z tvorby nového zimného čísla, ktoré je najhrubšie z celej histórie on-line Časopisu Nevesta! Aj keď to nebol zámer, jednoducho nám nedalo nezrealizovať všetky nápady... Čaká na vás 286 strán!
titulka_back
Tvorivá nálada, kopec kvetov, ktoré prevoňali celý ateliér, a nádherná inšpiratívna modelka. Každá si v nej nájde to, čo hľadá. My sme to našli tiež - dokonalú tvár, ktorá svieti na titulke. 

titulka_kolaz_back_1

Ešte horúce svadobné modely z predkolekcie Pronovias 2016 zo Salónu Nicole sme sa rozhodli doslova vybaliť zo škatúľ vystlaných slamou ako tie najvzácnejšie umelecké diela.

kolaz_nicole_1

Aby sme dodali trošku pestrosti do bieleho zimnému vydania, s odhodlaním sme sa pustili do témy indická nevesta. Zistili sme, že uviazať si sárí nie je vôbec také náročné, ako sa môže javiť...

janka_backstage_1

zakulisie_india_1

Autorka svadobnej kolekcie klobúkov pre značku Tonak Alena Kobylková k nám pricestovala z Prahy s tuctom nádherných klobúkov. A práve od týchto úžasných pokrývok nežných ženských hlávok sa začal odvíjať celý koncept beauty story Glam & Glory. 

back_klobuky_1

Keď sme zadali dvom šikovným "handmade-kám" zákazku na čiapočky a doplnky na zimnú tému v štýle 20. rokov minulého storočia, netušili sme, že výsledok bude až taký čarovný. 

kolaz_katka_1

Svadobná manikúra je úžasná téma a sme radi, že konečne prišiel ten správny čas zrealizovať ju. Šikovná Janka pre nás vytvorila štyri krásne inšpirácie v jemných pastelových farbách.

nechty_backstage_1

Skvostná čipka, prírodný hodváb a tie farby! Jemné, nežné a romantické, preto sme ich ešte osladili ružovou. Fotiť šaty Richarda Rozboru je radosť, sofistikované strihy sadli modelkám ako uliate. A ke'D uvidíte súťažné šaty Rozbora Coutre by nevesta.sk... :)

rozbora_backstage

Keď sa kvety stanú inšpiráciou pri líčení a tvrorbe účesov, môže vzniknúť niečo jedinečné... Nechajte sa prekvapiť v beauty story Flower boom.

vladyka_iwa_backstage

Na fotenie editoriálu svadobných šiat značky Natasha Azariy v skvostných priestoroch Château Béla tak skoro nezabudneme. Dokonalý deň s perfektným servisom - od príchodu modelky v limuzíne RAI internacional až po delikatesy zo zámockej kuchyne, ktoré si celý tím naozaj vychutnal po skvele odvedenej práci.

back_bela_azaryi_1

Ak ste ešte nevideli titulku, klik sem!
Kristína  | 14.12.2015, 11:00