Kozmopolitná elegancia: Jesenné svadobné líčenie s novinkami Mary Kay

Jemne provokatívna alebo kozmopolitne elegantná? Slávnostné líčenie si ľahko vyčarujete s novinkami z limitovanej kolekcie City Modern od Mary Kay. Túto sezónu sa elegancia snúbi s ľahkosťou a vzniká tak dômyselná a prístupná krása.
mary_kay_jesen_sona_titulka
Novinky dekoratívnej kozmetiky Mary Kay nás zaujali žiarivými jesennými farbami, a tak sme sa s chuťou pustili do testovania a vytvorenia svadobného looku na krásnej tmavovláske Soni. 
 Veríme, že vás s vizážistkou Katkou Zuzulovou inšpirujeme a tiež si ozvláštnite svoje jesenné líčenie s odtieňmi v štýle podmanivého čara panorám svetových veľkomiest. Jemné neutrálne palety s nádychom šedej a hnedej vytvárajú krásny štýl kozmopolitnej elegancie.

mary_kay_jesen_sona_vsetko


Modelka Soňa/Mix model management pred a po zmene

sona_pred_po

Mary Kay® Paleta očných tieňov - Metro Modern a City Sophisticate

Nové Mary Kay® Palety očných tieňov nachádzajú inšpiráciu v hladkých architektonických líniách veľkolepých mrakodrapov moderného veľkomesta. Každá paletka obsahuje metalické a matné neutrálne farby, ktoré sa skvelo kombinujú pre nekonečné množstvo vzhľadov. Intenzívna farba v jednom ťahu zostáva vyvážená a vydrží po celý deň. 

mary_kay_jesen_sona_tiene


Ako sme postupovali?
Na celú tvár sme naniesli hydratačný krém a podkladovú bázu. Make-up sme aplikovali štetcom a následne zafixovali transparentným púdrom. Ak vaša pleť nemá sklon k lesknutiu, stačí ho použiť jemne len na T-zónu. Lícne kosti sme zvýraznili tmavším púdrom a farbou na líčka. 

Žiarivé oči

Prvý look: Líčenie očí je naozaj jednoduché a ľahko ho zvládnete aj bez väčších skúseností. Na celé očné viečko nanesieme najsvetlejší tieň z palety Metro Modern. Očnicový oblúk vytieňujeme najtmavším tieňom a po celom oblúku nakreslíme čiernu linku. Na záver líčenia očí použijeme klieštiky na riasy a čiernu špirálu.
 
Pri druhom looku sme sa inšpirovali paletou City Sophisticate, z ktorej sme použili vínovy odtieň na pohyblivé očné viečko a spojili ho s tmavým tieňovaním očnicového oblúka. Do vnútorného kútika oka sme použili svetlohnedý odtieň.  


mary_kay_jesen_sona_oci

Mary Kay® Zamatový rúž - Naturally Chic, Oh So Currant a Berry Stylish


Explózia prepychových farieb vás vtiahne do centra diania! Tento zamatový rúž sa hladko nanáša a intenzita farby zostáva hodiny vyvážená.

mary_kay_jesen_sona_pery

Šťavnaté pery

Prvý look: Nová kolekcia obsahuje tri krásne odtiene rúžov, z ktorých sme si k prvému looku vybrali sýty fialový odtieň -Berry Stylish. Rúž má príjemnú krémovú textúru, vydrží a nevysušuje pery. 

Druhý look: Rúžom v odtieni Naturally Chic sme vyfarbili celé pery. Skvele sa hodí k rôznym typom dymového líčenia očí.

mary_kay_jesen_sona_pery_1

Mary Kay® Lak na nechty - Gallery Gray, Polished Pearls, Berry Stylish a Garden Terrace

Trend tejto sezóny ožíva v odtieňoch lakov, ktoré sú inšpirované metropolitnými umeleckými galériami, klasickými doplnkami a očarujúcimi panorámami veľkomiest. Lak na nechty sa vďaka tenkému štetčeku nanáša presne a bezchybne. Je trvácny a odolný proti poškriabaniu. A čo sa nám veľmi páči, že po odstránení farby si nechty zachovávajú zdravý vzhľad.  

mary_kay_jesen_sona_laky

Dokonalé nechty

Z lakov nás najviac zaujal odteň Berry Stylish, ktorý sa výborne hodil k obom lookom.

mary_kay_jesen_sona_nechty



Prvý look

Jemne provokatívny, ale stále decentný. Skvostné pery a k tomu prenikavý pohľad, ktorý podčiarkuje žiarivá pleť.  

mary_kay_jesen_sona_1

mary_kay_jesen_sona_2


Druhý look

Jemné pery v telovej farbe a dymové oči. Táto kombinácia zaručene funguje, ak sa bojíte výraznej farby na perách. 

mary_kay_jesen_sona_3

mary_kay_jesen_sona_4


Ďakujeme partnerovi fotenia 
logo_mary_kay_partner_black

Foto: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Soňa J./Mix model management
Vizáž a vlasy: Katka Zuzulová/make-up artist
Svadobné šaty: Anemary
Náušnice: Ridgways - FUMA veci
Vlasová ozdoba: nikuske

Štýlová krabica s prúžkom: Kazeto.cz
Chriss | 19.11.2015, 11:15