Centrum krásy: In Salón Hair & Beauty

In Salón Hair & Beauty vás pozýva do sveta dokonalej krásy a relaxu, kde môžete v príjemnom prostredí zabudnúť na každodenné starosti, zregenerovať svoje telo i myseľ a dopriať si komfortný pocit dokonalého uvoľnenia, z ktorého pramení príťažlivosť, spokojnosť a úspešnosť každého z nás. Pocit relaxu a starostlivosť o zovňajšok má svoje čaro, preto sa staráme o harmóniu tela a duše žien i mužov, ktorí chcú pre seba a svoj vzhľad urobiť niečo výnimočné.
in_salon_titl
Urobte radosť sebe aj vašim blízkym a doprajte si pár hodín relaxu v In salon Hair & Beauty, kde pod jednou strechou nájdete množstvo alternatív, ako skrášliť svoju tvár, telo, nechty či vlasy. V príjemnom a exkluzívnom prostredí môžete absolvovať širokú škálu kozmetických ošetrení. 

Ako správni odborníci na krásu chceme, aby sa naši zákazníci cítili skvelo a sebaisto, kedykoľvek a kdekoľvek.

Kvalitná kozmetika a luxusne vybavený kozmetický salón, môžu v dnešnej dobe ponúknuť nadštandardné služby a uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. 

Značky, s ktorými pracujeme sú vlasová kozmetika JOICO, tvárová a telová kozmetika INSTITUT ESTHEDERM, telová kozmetika Sothys, nechtová kozmetika ORLY a pre starostlivosť o nohy LAUFWUNDER

Sme salón výlučne s neinvazívnymi technikami. Pretože každá žena vie byť krásna a pôsobiť mladistvo v každom veku aj  prirodzenou cestou. Preto sa držíme hesla "Nemáme radi bolesť a preto ju nespôsobujeme ani iným." Ingrid Klamová, majiteľka


Ponúkame Vám široké spektrum služieb s vysokým štandardom kvality, profesionálne a komplexné programy pre exkluzívnu starostlivosť o Vaše vlasy, pleť a telo s jediným cieľom: najvyššia kvalita a spokojnosť! 

KADERNÍCTVO

K vašej spokojnosti a príjemným chvíľam v našom salóne sme prispôsobili aj dizajn kaderníctva. Pohodlie sme spojili s luxusom a poéziou. Pracujeme výlučne s kozmetikou JOICO, ktorá uspokojí potreby aj tých najnáročnejších klientov. JOICO je značka uznávanej profesionálnej vlasovej kozmetiky, ktorá spája umenie s kvalitou a modernou technológiou. Všetky produkty JOICO by Shiseido spĺňajú aj tie najvyššie nároky na špičkovú kvalitu, účinnosť, integritu a trvalú starostlivosť o zdravie vlasov. Toto všetko jej právom dodáva byť jednou z najlepších značiek so zárukou najvyššej kvality vo svojom odbore.

In_salon_kadernictvo

KOZMETIKA

Naša koža je orgán zložený z miliónov buniek. Je vytvorená tak, aby žila viac ako 100 rokov. Preto musí byť ošetrovaná dlhodobo. Produkty INSTITUT ESTHEDERM Vám pomôžu udržať si pokožku vo vrcholnej forme počas každého životného cyklu. Vychovávajú Vašu pleť tak, aby jej pomohli znovu získať kontrolu, ako aj nájsť si vlastnú kapacitu a zdroje. Okrem luxusnej kozmetickej starostlivosti Hair Beauty ponúka ďalšie služby: 3D mihalnice, trvalá na riasy, vosky, paraffin. O všetko spojené s dokonalou krásou sa postará mladý, dynamický, kreatívny tím, ktorý vám spríjemní pobyt v tomto salóne. 

HYPOXI a LPG ENDERMOLOGIE

Bolestivé procedúry bez efektu? U nás nie! Ponúkame vám neinvazívne cvičenie HYPOXI a tiež neinvazívnu techniku nielen na odstránenie celulitídy, novinku LPG ENDERMOLOGIE. S nami schudnete pohodlne a bez drastických diét


In_salon_Hypoxi

PEDIKÚRA

Doprajte uvoľnenosť a pocit slobody aj vašim nohám. Pracujeme s  kozmetikou Laufwunder, ktorej produkty sú vyvíjané v úzkom kontakte s odborníkmi na starostlivosť o nohy. Preto spĺňajú celý rad požiadaviek dnešnej pedikúry. Doprajte si wellness pedikúru práve u nás.

MANIKÚRA

Upravené nechty, ošetrené kvalitnými produkty bez toxických látok, to sú produkty Orly, ktoré predstavujú základ ponuky. Produkty Orly neobsahujú Dibutylftalát, Formaldehyd a Tolulen, čím sú šetrnejšie k užívateľovi i k životnému prostrediu. Ponúkame modeláž gélových nechtov, pre ktoré používame skvelú novinku - nepálivý gél!


in_salon_lipomasaz

MASÁŽ

Doprajte svojmu telu aj vy relaxačnú a omladzujúcu masáž tváre, krku, dekoltu a celého tela. Uvoľnujúce masáže v rukách našej profesionálnej terapeutky vás privedú k harmónii tela i ducha. Zažijete jedinečnú kombináciu harmónie, reláxacie a uvoľnenia.

Nachádzame sa v nových priestoroch v srdci Senca na Lichnerovej ulici. Je k nám bezproblémový prístup z každej strany, máme vlastné neplatené parkovisko pre našich klientov

Viac informácií sa dozviete aj na insalon.sk

Tešíme sa na vás!

in_salon
Foto:
InSalon
PR/ Žaneta Levická | 4.11.2015, 15:30

Fotogaléria

in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12in_salon_galeria_6in_salon_galeria_18in_salon_galeria_17in_salon_galeria_20in_salon_galeria_8in_salon_galeria_16in_salon_galeria_15in_salon_galeria_7in_salon_galeria_5in_salon_galeria_3in_salon_galeria_12