Vyhraj 2. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Tejto súťaži nedodáva lesk len hlavná výhra - byť na titulke Časopisu Nevesta, ale aj mimoriadne štedré ceny od Mary Kay. Výherkyňa 2. ceny bude mať zo svojej výhry určite obrovskú radosť, keď dostane tento balíček v hodnote až 156 Eur, nemyslíte?
tvar_nevesta_web_1

Ceny pre výherkyňu od Mary Kay sú zostavené tak, aby túto kvalitnú značku dekoratívnej a pleťovej kozmetiky mohla spoznať dokonale. 


Poďme sa spolu pozrieť, čo sa skrýva v balíčku pre výherkyňu 2. ceny.


Keďže najdôležitejší je základ, teda krásna a zdravá pleť, okrem noviniek z dekoratívnej kozmetiky víťazka 2. ceny dostane ako darček aj obľúbené stálice tejto svetovej kozmetickej značky, ktoré jej pomôžu ku krásnej a hydratovanej pleti:


TimeWise® Hydratačný krém proti starnutiu s ochranným faktorom 30

timewise_hydratacny_krem_proti_starnutiu_s_ochr_faktorom30

Tento hydratačný krém chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi. Pomáha zabrániť poškodeniu pleti, tvorbe pieh zo slnka a nerovnomernému sfarbeniu pleti. Obsahuje patentovaný komplex, ktorý znižuje výskyt jemných liniek a vrások tým, že urýchľuje prirodzený proces obnovy pokožky. Obsahuje tiež zmes hydratačných látok, ktoré udržujú pokožku jemnú a vláčnu. Účinné antioxidanty zároveň chránia pred voľnými radikálmi, ktoré môžu spôsobovať starnutie pleti. Tento prípravok je vhodný na citlivú pleť, bol klinicky testovaný na podráždenie kože a alergie. 


mary_kay_paleta_ocnych_tienov_city_sophisticate

Mary Kay® Paleta očných tieňov City Sophisticate


Dizajn Mary Kay® Palety očných tieňov je inšpirovaný elegantnými architektonickými líniami moderných mrakodrapov. Paletka obsahuje metalické a neutrálne matné odtiene, ktoré sa dokonale dopĺňajú a vytvárajú nekonečné farebné kombinácie. Sú neodmysliteľnou súčasťou tejto sezóny. Ľahko sa nanášajú a poskytujú intenzívnu farbu jedným ťahom. Líčenie vydrží dokonalé po celý deň. 

mary_kay_mini_kozmeticka_kazeta

Mary Kay® Mini kozmetická kazeta


Je taká malá, že sa vojde kamkoľvek. Užite si tisíc kombinácií. Užite si tisíc možností prispôsobenia obsahu. Obsahuje zrkadielko a skrytý zásobník na aplikátory. Patentovaný dizajn s magnetickým doplňovacím systémom.  

mary_kay_sheer_dimensions_puder_ribbon

Mary Kay® Sheer Dimensions™ Púder Ribbon


Je to viac ako len púder, tvorí dokonalú bodku vášho líčenia. Pohladí jemným zložením, ktoré rozjasňuje pleť a vytvára jej bezchybný vzhľad. Zvýrazňuje vitalitu a sviežosť pleti a dodáva jej výnimočný žiarivý efekt. Pôvabný dizajn je zároveň nádherným módnym doplnkom, ktorý vypovedá o vašom jedinečnom osobnom štýle. Na aplikáciu tohto púdru sa skvele hodí Kabuki štetec.


Mary Kay® Kabuki štetecmary_kay_kabuki_stetec

bol špeciálne navrhnutý a zámerne na špičke zostrihaný kvôli nánosu presného množstva púdru pre následnú rovnomernú a bezchybnú aplikáciu. Mäkké, nadýchané, veľké a zaguľatené štetiny sú vyrobené z prírodných vlákien a ponúkajú jemnú, rovnomernú aplikáciu púdru. Krátke guľaté držadlo zaisťuje pohodlnú aplikáciu púdru.


tvar_nevesta_web_2


Chcete sa aj vy zapojiť do súťaže a vyhrať skvelé ceny?


Exkluzívny partner súťaže:

logo_mary_kay_partner_black

Mary Kay® Zamatový rúž Berry Stylish 

mary_kay_mary_kay_zamatovy_ruz_berry_stylish

Objavte silu žiarivého, elegantného a okúzľujúceho vzhľadu. Jemný krémový rúž so zamatovou textúrou sa ľahko a hladko nanáša. Dodáva perám neodolateľnú farbu a pocit hebkosti. S týmto rúžom budete vždy vyzerať atraktívne a elegantne.


Mary Kay® Lash Love™ Maskara I love Blackmary_kay_lash_love_maskara_i_love_black

Rozmaznávajte svoje oči maskarou, ktorá zvýrazňuje, chráni, dodáva štyrikrát väčší objem a zanecháva prirodzený vzhľad. Ohybná a tvarovaná kefka riasy rozčesáva a oddeľuje. Vodoodolné zloženie obsahuje Mary Kay® Pantenol-Pro Komplex™, ktorý pomáha uhládzať riasy a chráni ich pred lámavosťou. Nevytvára zhluky, nerozmazáva a nedrobí sa. Oftalmologicky testovaná, vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.


Mary Kay® Upokojujúca očná maska

mary_kay_upokojujuca_ocna_maska

Upokojujúca očná maska je vhodná na citlivú pleť okolo očí. Pokiaľ vaše oči často opúchajú alebo sú unavené, zamilujete si jej hydratačné účinky, ktoré prinášajú ochladenie a osvieženie. Obsahuje prírodné extrakty, ktoré posilňujú, vypínajú a redukujú výskyt opuchov v okolí očí. Maska okamžite upokojuje, hydratuje a zlepšuje celkový vzhľad pleti. Má gélovú konzistenciu, ktorá sa ľahko absorbuje. 


Hodnota kozmetického balíčka pre výherkyňu 2. ceny:

156 Eur 



Foto: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Lenka Luptáková - Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2015
Vlasy a vizáž: Tomáš Vida
Plavky: Jana Jurčenko
Šperky: ALO diamonds Avion Bratislava 
Topánky: Fiorangelo
Priestory: Kempinski Hotel River Park Bratislava

Foto prípravkov:

Mary Kay
eva | 28.10.2015, 11:00