Mary Kay predstavuje novú vôňu CITYSCAPE™

Nechajte sa vtiahnuť do víru veľkomesta s vôňou, ktorá vyzdvihne vašu eleganciu. Cityscape™ Parfumová voda a Cityscape™ Kolínska voda sú inšpirované sofistikovanou mestskou architektúrou a vzácnymi kvetinami.
mk_titl

Ako povedal Rodrigo Flores-Roux, parfumér a tvorca Parfumovej vody Cityscape, k jej vytvoreniu ho inšpirovala veľkolepá krása orchidey Phantomia, jej dokonalý pôvab vo vzácnom momente počas noci, kedy je možné pozorovať jej úplne rozvinutie.

Parfumová voda Cityscape™ pre ňu a Kolínska voda Cityscape™ pre neho predstavujú dômyselnú vôňu, v ktorej sa elegancia spája s prirodzenosťou.  Táto vôňa hovorí dokonalým zmyslom osobného štýlu, ktorý nie je nikdy prehnaný, ale vkusný a ľahký. 


Nová vôňa obsahuje v horných tónoch stopy Bergamotu, ružového korenia, červených ríbezlí, marhúľ a fialiek, stredné tóny tvorí Orchidea Phantomia Scent TREK™, výťažok z kvetu pomarančovníka, pivonka a koreň kosatca a dotvárajú ju spodné tóny santalového dreva, slivky, vanilky ORPUR® z Madagaskaru, archangeliky a jantáru.

mk_citiscape
 Mary Kay Parfumová voda Cityscape™ pre ňu


Voňavá jeseň v znamení Mary Kay


Mary Kay túto jeseň usporiadala Festival vôní, ktorému sa môžete potešiť aj vy, pretože si môžete ktorúkoľvek vôňu zadovážiť s príjemnou zľavou.

Ak chcete zmenu šatníka z letného na zimný okoreniť aj zmenou vône, môžete si vyberať z toaletných, parfumových či kolínskych, záleží len na vás a vašej osobnosti.


mary_kay_citiscape1
Mary Kay zjemňujúci suchý olej Cityscape



Foto:
nevesta.sk
eva | 15.10.2015, 13:45