Deklarácia krásy pre citlivú pleť

Na Slovensko prichádza značka, ktorá otvorene prezrádza svoje tajomstvá, zamerané špeciálne na citlivú pleť a jej potreby. Hlavným cieľom a poslaním zakladateľa a majiteľa Declaré Karla J. Trolla je pripraviť pleť na budúcnosť - na jej dlhý život.
declare_titl

Uplynulý týždeň nám Karl J. Troll svoju kozmetickú radu Declaré s hrdosťou a nadšením predstavil. "Značky sú ako deti, musíte sa o ne starať celý život," povedal nám tento inšpiratívny podnikateľ a otec 6-tich dcér. Hovorí, že na rozdiel od konkurencie, Declaré, verný svojmu názvu, hrdo prezrádza zloženie produktov práve preto, aby si užívateľka bola úplne istá, čo výrobok obsahuje. Kľúčovou a základnou zložkou všetkých produktov tejto nemecko-švajčiarskej značky je patentovaný src-komplex™, ktorý bojuje proti nadmernej strate vody v bunke a snaží sa ju čo najviac priblížiť stavu normálnej pleti a zbaviť ju nepríjemných reakcií, podráždenia, pnutia, pocitu sucha a pálenia.


My sme sa na niektoré novinky pozreli trochu bližšie:

Anti - Irritation Serum -
Sérum proti podráždeniu

declare_stress_balance_anti_irritation_serum_50ml

Citlivá pleť čelí denne množstvu vonkajších dráždivých vplyvov. Patria medzi ne nečistoty, UV žiarenie, klimatizácia, zmeny počasia, extrémne klimatické podmienky. Citlivá pleť je obzvlášť zraniteľná a náchylná k podráždeniu, ktoré sa prejavuje začervenaním, pocitom suchosti a stiahnutiu. Ako riešenie Declaré ponúka špeciálne produkty na rýchle upokojenie a obnovu komfortu citlivej pleti. 

Sérum poskytuje okamžitú pomoc veľmi citlivej a vypätej pleti. Zohráva významnú úlohu v starostlivosti o citlivú pleť, pripravuje ju na lepšiu absorpciu ošetrujúcich produktov. Vďaka protizápalovému efektu zmierňuje začervenané miesta, nastoľuje rovnováhu a hladký zdravý vzhľad. Hydratuje a chráni, pomáha zlepšiť štruktúru a regenerovať pleť, čím ju intenzívne omladzuje.

declare_hydro_balance_hydro_boost_duo_care_fluid




Hydro Boost Duo Care Fluid 
Dvojfázový hydratačný koncentrát


Tento prípravok so zložkami z morských rias a chalúh, s minerálmi a stopovými prvkami a hlavne, s patentovaným komplexom "src-komplex™, ktorý zabezpečuje bunkám aktívnu ochranu a obnovuje rovnováhu pleti. Je vhodný pre všetky typy pleti, no obzvlášť by mal potešiť suchú a dehydrovanú pleť. Pôsobí intenzívne, efektívne a spoľahlivo. Obnovuje žiarivosť, prináša vitalitu, sviežosť, spevnenie a vláčnosť pleti. Morské zložky redukujú známky stresu a únavy, a zároveň sa starajú o intenzívny hydratačný účinok. Keďže si obe aktívne zložky zmiešavate priamo pred aplikáciou, nemusí obsahovať emulgátory, čo je pre citlivú pleť naozaj vynikajúca správa.



Power Duo Oil & Serum
Dvojfázový koncentrát pre vitalitu pletideclare_vital_balance_power_duo_oil_serum

Ak cítite, že vaša pleť je unavená a bez života, Declaré má recept: sérum s kokteilom 6 dôležitých vitamínov, kyselinou hyalurónovou, Bisabololom, extraktom balónovníka, olejom z hadinca a olejom z makadámiových orechov. Pokiaľ chcete účinok ešte zosilniť, naneste si na čistú pleť sérum proti podráždeniu Anti-Irritation Serum a potom dvojfázový koncentrát Power Duo. Anti-Irritation Serum pleť pripraví na absorpciu koncentrátu. 

Kokteil vitality v kombinácii s hydratačnými zložkami a vysoko kvalitnými olejmi rozmazná zmysly, uvoľní pleť a obnoví jej žiarivý vzhľad.




declare_soft_cleansing_gen_cleansing_powder




Gentle Cleansing Powder
Jemný čistiaci púder


Tento púdrový zázrak nás dostal! 


Je zvlášť jemný, bez mydlových zložiek a s neutrálnym pH. Stačí, ak si malé množstvo púdru (približne 1 čajovú lyžičku) nasypete na dlaň ruky a zmiešate s trochou vody. Vytvorí sa jemná pena, ktorú si naneste na tvár a zľahka vmasírujte. Zvyšky peny odstráňte navlhčeným vatovým tampónom alebo vlažnou vodou. 

Pleť je po čistení veľmi jemná. 


declare_pure_balance_anti_o_mask



Anti-Oil Mask
Maska na redukciu kožného mazu

Pokiaľ vás trápi mastná a zmiešaná pleť a bojujete s prejavmi nečistôt či s akné, siahnite po tejto vysokoúčinnej maske s hojivým kaolínom. Reguluje rohovatenie pleti, čím predchádza upchávaniu pórov. Súčasne reguluje tvorbu mazu a zmenšuje póry. Má čistiaci efekt, redukuje zápaly, predchádza šíreniu baktérie, ktorá spôsobuje vyrážky. Pri pravidelnom používaní pleť čistí, rozjasňuje a zabezpečuje jej svieži matný vzhľad. Maska rýchlo redukuje zápaly, pleť je ihneď po použití jemnejšia a čistejšia. 





Všetky novinky od Declaré môžete kúpiť v parfumériách FAnn.


Zdroj a foto:
FAnn Parfumerie/ Declaré
eva | 12.10.2015, 15:00