Vyhrajte profesionálne štetce Zoeva!

Ak sa pre vás líčenie stalo rutinou a základné skrášľovacie grify máte dávno v malíčku, je čas posunúť svoje vizážistické umenie na vyšší level. A to bez kvalitných štetcov nepôjde. Teraz máte možnosť vyhrať hneď celú sadu v hodnote 65 Eur! Tak čo, idete s nami súťažiť?
betka_zoeva_stetce_titulka
Pokiaľ chcete dosiahnuť naozaj sofistikovaný vzhľad, skúšať rôzne typy líčenia a naplno využiť potenciál vašej dekoratívnej kozmetiky, ideálnym pomocníkom pri kontúrovaní tváre, tieňovaní viečka, pudrovaní či nanášaní lícenky sa vám stanú štetce, určené nielen profesionálom. My sme si ich zamilovali na prvý pohľad a aj práca s nimi nás presvedčila, že sa s nimi na tvári dajú robiť malé zázraky. 

Bambusové štetce ZOEVA sme testovali! 

Prečítajte si o tom viac tu.


Chcete ich vyhrať?

Stačí, ak do konca októbra napíšete správnu odpoveď na nasledujúcu súťažnú otázku:

Ako sa volá sekcia na nevesta.sk, v ktorej sa prezentujú najlepšie vizážistky a vizážisti a kde môžete nájsť galériu ich prác?


 Správne odpovede posielajte e-mailom na adresu sutaz@nevesta.sk
Nezabudnite pripísať svoje úplné kontaktné údaje, inak vám výhru nebudeme môcť doručiť.  


zoeva_web_stetce_titulka



Víťaz/ka bude vyžrebovaný/á pomocou generátora náhodných čísel, ktorý určí výherný e-mail so správnou odpoveďou spomedzi všetkých doručených správ.

Výhra

BAMBOO SET VOL. 2 - Vegánska sada štetcov na líčenie 


Žrebovanie a vyhlásenie víťaza: 3. novembra 2015


Tešíme sa na vaše odpovede!


Foto v článku: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Alžbeta R.
Vizáž a vlasy: Katarína Zuzulová, makeup artist
Za požičanie svadobných šiat ďakujeme Svadobnému salónu Soirée
Náušnice: nikuske

Foto v galérii: ZOEVA
eva | 8.10.2015, 10:00

Fotogaléria

zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2zoeva_holderzoeva_bamboo_set_vol_2_05zoeva_bamboo_set_vol_2_04zoeva_bamboo_set_vol_2_03zoeva_bamboo_set_vol_2_02zoeva_bamboo_set_vol_2