Odhaľujeme 3. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Túto súťaž milujeme! Poriadne rozhýbe hladinu - ceny sú naozaj lákavé a vy túžite vyhrať! Tentoraz to platí viac než predtým, pretože ceny sú naozaj bohaté! Dnes prezradíme, čo MARY KAY venuje výherkyni 3. ceny. Chcete to vedieť aj vy? Čítajte!
tvar_nevesta_web_6
Ak ešte exkluzívnu kozmetiku Mary Kay nepoznáte, 3. cena vám dá možnosť spoznať ju prostredníctvom skvelých produktov!

3. cena súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay:

TimeWise® Hydratačné regeneračné tonikum
Mary Kay® Regeneračný výživný krém s intenzívnym hydratačným účinkom
TimeWise® Fixačná ceruzka na pery redukujúca vrásky
- True Dimensions™ Transparentný rúž


timewise_hydratacne_tonikum


TimeWise® Hydratačné regeneračné tonikum


Hydratačné regeneračné tonikum dodá vašej pleti hydratáciu a hodvábnu jemnosť. Po aplikácii bude vaša pleť okamžite zvláčnená, čo je základným krokom k mladistvému vzhľadu pleti. Zanecháva pocit osvieženej a hladkej pleti, pretože tonikum pomáha minimalizovať výskyt pórov, stará sa o pleť a prinavracia jej prirodzenú rovnováhu. Toto tonikum, ktoré bude rozmaznávať vašu pleť, neobsahuje alkohol. Jeho zloženie tvoria zložky, ktoré zaručujú pocit pružnosti. Predstavuje posledný krok čistenia pleti, pretože ju pripraví k absorpcii každučkej kvapky účinných zložiek proti starnutiu, obsiahnutých v hydratačnom kréme. 



Mary Kay® Regeneračný výživný krém s intenzívnym mary_kay_regeneracny_vyzivny_kremhydratačným účinkom

Vonkajšie faktory ako teplota, vlhkosť alebo vek a hormóny môžu narušiť prirodzenú rovnováhu hydratácie pleti. Mary Kay® Regeneračný výživný krém s intenzívnym hydratačným účinkom je jemný krém na suchú až normálnu pleť, ktorý poskytuje optimálnu starostlivosť o pleť. Dodáva potrebnú hydratáciu a obnovuje schopnosť pleti zadržiavať vlhkosť. Zároveň pleť spevňuje, vyhladzuje a dodáva jej mladistvý vzhľad. 



timewise_fixacna_ceruzka_perynovaTimeWise® Fixačná ceruzka na pery redukujúca vrásky

pripravuje pery na lepšiu aplikáciu rúžu a zároveň pomáha minimalizovať jemné linky a vrásky na perách a v ich okolí. Zabraňuje rozpíjaniu rúžu alebo lesku na pery. Oceníte praktické balenie v ceruzke, ktoré umožňuje jednoduchú aplikáciu počas celého dňa.


True Dimensions™ Transparentný rúž

Fantastický rúž je spojením zvodnej ženskosti a krásy vedy. 

Vylepšené zloženie sa zameriava na kľúčové vlastnosti, ktoré dodávajú perám kontúry a rozmer a zároveň obsahuje prísady pre starostlivosť o pleť. Vyhladzuje jemné linky a pomáha perám vyzerať plnšie. Predstavuje účinnú kombináciu, ktorá povznáša True Dimensions™ Rúž nad obyčajnú farbu na pery. Maslovo hladké zloženie sa na perách rozplýva, ihneď ich hydratuje a uzatvára vlhkosť vo vnútri.  Stačí stlačiť hornú priesvitnú časť viečka a z ultra štýlového puzdra sa uvoľní rýdza a žiarivá farba, ktorá pristane každému tónu pleti. 
mary_kay_true_dimensions

Hodnota 3. ceny: 100 Eur

Ceny do súťaže výherkyni venuje

logo_mary_kay_partner

exkluzívny partner súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay



Foto produktov:

Mary Kay


Foto titulka: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Lenka Luptáková - Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2015
Vlasy a vizáž: Tomáš Vida
Šaty: Boris Hanečka - IMPERIA design
Plavky: Jana Jurčenko
Šperky: ALO diamonds Avion Bratislava 
Topánky: Fiorangelo
Priestory: Kempinski Hotel River Park Bratislava 


eva | 8.10.2015, 12:00