Nalíčená - nenalíčená: Nude+ od Collistar

Dokonalý vzhľad a pleť krásna akoby sama od seba, bez pomoci kozmetiky - to je snom každej ženy. Make-up, ktorý "je tam, ale nevidieť ho" už vymysleli a Collistar predstavuje novú kolekciu práve pod týmto posolstvom celú zimnú kolekciu 2015. Dievčatá, zoznámte sa s Nude+!
collistar_titl
Vo svete make-upu vizážisti používajú sofistikované zbrane, aby vytvorili vzhľad “normálnosti” a vytvorili textúry a farby, ktoré na pohľad nevidieť, ale sú tam. Je to étrická cesta k dokonalosti. Nude+, nová kolekcia líčenia Collistar na jeseň/zimu 2015 má označenie „plus“, ktoré sľubuje bezchybné líčenie, povýšené na nevídanú úroveň, aby vám prinieslo sviežejšiu pleť + žiarivejšie oči + mladistvejší vzhľad pier. Nalíčiť sa je teraz omnoho jednoduchšie ako predtým.

Z celej kolekcie sme pre vás vybrali:

BLUSHER + SCULPTING POWDER
(LÍCENKA + FORMUJÚCI PÚDER)

collistar_blusher

Farbí  • Formuje • Rozjasňuje

Hviezdny produkt kolekcie Nude+, s ktorým môžete transformovať svoj vzhľad kontúrovaním. Je to technika, ktorá dodá kontúram nový tvar a štruktúru kombinovaním svetlých a tmavých tónov a optických ilúzií. Svetlé farby vyzdvihujú, rozjasňujú a zvýrazňujú, kým tmavé zdokonaľujú a zjemňujú vytváraním tieňov a hĺbky. Spolu pracujú v jednom tíme na formovaní proporcií, kriviek a uhlov. Collistar si požičal tento trend od medzinárodných vizážistov a premenil ho na taký, ktorý zvládne každá žena. Okrúhly tvar produktu ukrýva dve kontrastné farby s vyvýšeným profilom tváre. Je presne tým, čo potrebujete, aby ste sa mohli hrať s optickou ilúziou svetla a tieňa a vytvárať si profesionálne vzhľady samé doma. 

collistar_blusher_krok1


Krok 1
FORMUJ

Pomocou latexového aplikátora si naneste tmavší odtieň tam, kde chcete vytvoriť tieň: pod lícne kosti, po stranách nosa a okolo okrajov tváre. Naneste ho rovnomerne, aby efekt pôsobil celkom prirodzene.



Krok 2
collistar_blusher_krok2
ROZJASNI

Teraz použite svetlejší odtieň. Latexovým aplikátorom zvýraznite tieto miesta: líčka, stred nosa a čela, oblasť pod obočím. Opäť dbajte na rovnomerné nanesenie.




collistar_blusher_krok3



Krok 3
SKRÁŠLI LÍČKA

Zmiešajte obe farby a pomocou štetca aplikujte ľahkými krúživými ťahmi na lícne kosti. 








CAMOUFLAGE CONCEALER
Total Perfection

collistar_camouflage_concealer
Korektor pre dokonalú kamufláž

Inteligentný korektor s krémovou poddajnou textúrou sa v okamihu roztiera, pričom minimalizuje a prekrýva všetky chybičky krásy. Zaručuje skvelé krytie, je ako tá najlepšia kamufláž, pričom pôsobí komfortne, prirodzene a žiarivo. A to všetko s neuveriteľne trvácnymi výsledkami a vodeodolným zložením. Vybrať si môžete spomedzi troch odtieňov: svetlého, stredného a tmavého. 


VIBRAZIONI DI COLORE LIPSTICK 
Rúž so žiarivým leskomcollistar_vibrazioni_120

Trend minimalizmu rozširuje Collistar aj do kolekcie populárnych rúžov Vibrazioni di Colore. Prirodzená jemnosť je hlavným znakom štyroch nových odtieňov podporujúcich plnosť a zmyselnosť pier. 
Tri nenápadné odtiene - Nude, Biscuit, Pale Pink – dopĺňa intenzívnejší, tehlový odtieň Marsala, ktorý bol zvolený za farbu roka 2015.
Experimentujte so štvoricou znamenitých odtieňov podľa svojej nálady a príležitosti. Odtiene sú v dokonalej harmónii s novou paletou lakov na nechty Satin Effect Cashmere Nail Lacquer.


Súčasťou kompletnej kolekcie Collistar Nude+ je aj Kašmírový lak na nechty s hodvábnym efektom (Satin effect cashmere nail lacquers), Profesionálna ceruzka na oči (Proffesional eye pencil), Kúzelný očný tieň (Magic eye shadow), Make-up na pery (Lip Foundation Natural Perfection) a Make-up a korektor pre dokonalú pleť (Foundation + Concealer Total Perfection Duo).
collistar_nude_plus2015


Trend sviežej tváre, nahých pier, očí zvýraznených len dotykom maskary a perfektnej pleti udával atmosféru na všetkých módnych prehliadkach leta. S príchodom zimy sa však nahé líčenie stane trendom, ktorý budú nasledovať
všetky ženy.

Novinky od Collistar môžete kúpiť v parfumériách FAnn.


Zdroj a foto:
FAnn Parfumerie
mia | 18.9.2015, 12:00