Sexi striptér Marcus dostáva ženy do varu

Nebuďte konzervatívni a nudní, ale rozlúčte sa so slobodou v patričnom štýle. Pretože rozlúčková párty bez striptízu nie je poriadnou! Ak nehľadíte na konvencie a chcete nevestu prekvapiť usporiadaním poriadnej rozlúčky, chopte sa ako družička príležitosti a pozvite na ňu tajomného hosťa...
stripter_marcus_titulka
Zažili ste už pánsky striptíz? Ak áno, priznajte sa, ak nie, pýtajte sa. Iba pre vás, milé dámy, vám predstavujeme známeho striptéra, ktorý funguje pod umeleckým menom Marcus. Pri ňom zabudnete na každodenné starosti a zahodíte za hlavu trému zo svadby. Ponorí vás do vzrušujúceho sveta dokonalých mužov a šteklivých fantázií. 

Šteklivá šou

Tlmené svetlo a nedočkavé ženy v hľadisku. Na pódium vchádza uhrančivý policajt. Takému by nejedna žena ochotne zaplatila akúkoľvek pokutu a ešte vtlačila do rúk papierik s telefónnym číslom. Striptíz mu dáva maximálnu slobodu a svoju prácu vníma ako poslanie. Snaží sa o to, aby ženy zažili vzrušujúci zážitok a odviazanú zábavu. Striptíz je umenie, ktorým má striptér baviť oslávenkyňu a jej kamarátky a zároveň urobiť dobrú divácku šou.

stripter_marcus_profilovka

Sexi striptér Marcus patrí nielen medzi slovenskú, ale i zahraničnú špičku ako je Rakúsko a Poľsko. 

Marcus má na konte bohaté pracovné skúsenosti, ako účinkovanie v TV JOJ, vystúpenie pre dcéru jedného z najznámejších slovenských politikov, motozrazy s viac ako 5000 účastníkmi, ale aj nedávnu akciu s Magic Mikeom

Zo slova striptíz plánuje vytvoriť synonymum kultúrneho, vkusného a najmä nezabudnuteľného zážitku.


Tak "trochu iná" rozlúčka so slobodou

Ak teda hľadáte profesionáleho striptéra, ktorý spraví vašu rozlúčku so slobodou výnimočnou, šteklivou, ale hlavne nezabudnuteľnou, tým je práve sexi Marcus, ktorý dostane do varu každú ženu. Dodá vystúpeniu ten pravý šmrnc! Kladie veľký dôraz na spoľahlivosť, presnosť, kvalitu, diskrétnosť v takom pomere, aby ste na jeho exkluzívne vystúpenie len tak ľahko nezabudli.
stripter_marcus_profilova_foto

Zdroj a foto:
Striptér Marcus
YouTube/Tv Joj

Žaneta | 1.10.2015, 14:00

Fotogaléria

stripter_marcus_galeriastripter_marcus_galeria1stripter_marcus_galeriastripter_marcus_galeria1