Čítajte nové jesenné číslo on-line Časopisu Nevesta 3/2015!

Prichádza nostalgická jeseň a s ňou nové farebné vydanie Časopisu Nevesta! Veríme, že pri listovaní a čítaní si všimnete, ako nám záleží na tom, aby ste boli krásne a výnimočné nevesty. V šatách, ktoré budú vytvorené len a len pre vás, vyzdobené jedinečnými handmade doplnkami.
titulka_nove_cislo_web
Preto sme pre vás pripravili módne editoriály piatich slovenských dizajnérov, z ktorých má každý svoj čitateľný rukopis a štýl. Lebo práve dizajnér je ten správny človek, vďaka ktorému sa môžete stať originálnou, nezabudnuteľnou nevestou. 

Nové jesenné číslo čítajte tu:  

 Archív vydaní nájdete tu.


tinka_editorial_1_webEditoriál
Pred vami je posledný rok štúdia a zároveň magický rok svadobného plánovania. Bude príjemné oddýchnuť si pomedzi písanie diplomovky vyhľadávaním svadobného účesu a make-upu alebo si pauzy medzi učením na štátnice vyplniť skúškami svadobných šiat či výberom svadobnej torty. Pripravte sa, že toho bude na vás dosť, ale na tieto mesiace plné eufórie a nadšenia nikdy nezabudnete. Vyvrcholia totiž vo váš najkrajší deň v živote. V novom vydaní sme pre vás pripravili horúce novinky, ale vrátili sme sa aj k tradíciam. inšpirujte sa v detailoch, ale aj celých stylingoch, ale hlavne snívajte, lebo bez toho to pri plánovaní svadby jednoducho nejde.
To, že získate vysokoškolský titul, berieme ako samozrejmé, ale titul manželky bude pre vás ešte vzácnejší. Máte všetky predpoklady na to, aby váš život, ktorý zdieľate so svojou láskou, stál za to. V nasadenom tempe však nepoľavte ani po svadbe, stále plánujte, realizujte a učte sa. Nech sa to týka čohokoľvek... 
Príjemné čítanie!

Kristína  | 7.9.2015, 11:30