Svadobné šaty: Kolekcia Yolan Chris 2016

Kolekcia, ktorú návrhárka predviedla na barcelonskom móle, v sebe ukrýva dve dekády svadobnej módy, kde jedna vychádza z druhej a spolu sa dokonale dopĺňajú. Okrem silnej inšpirácie vintage štýlom a hipisáckej uvoľnenosti v kolekcii na rok 2016 nájdeme aj modely, ktoré akoby tam ani nepatrili a prekvapia odvážnymi strihmi sukní. Keď sa stretne štýl hippie s vintage, vznikne romantická kolekcia s množstvom čipiek, kvetov a ľahkých materiálov.
titulka
Yolan Cris, ktorá víri vody v oblasti svadobnej módy svojimi originálnymi a odvážnymi modelmi, opäť vytvorila kolekciu prekypujúcu pútavými modelmi oplývajúcimi originálnym štýlom. Poďte sa pozrieť, čo si pre budúce nevesty pripravila tentoraz. Nová svadobná kolekcia Yolan Cris odvodzuje svoj názov od orchidey (Orquidea), krásne a nezvyčajné kvety na svete. Kvet, ktorý je značný svojou jemnosťou a krásou, vyžaduje veľa času a oddanosti. Svadobná kolekcia pre rok 2016 ponúka originalitu vzorov a rovnako aj vysokú kvalitu výrobkov.

Na ľahkých a voľných modeloch dominujú jednoznačne čipkované aplikácie, s ktorými sa dizajnérka vyhrala do sýtosti. V kolekcii sa striedajú strihy s dlhými rukávmi, šaty na ramienka či s viazaním okolo krku, a tak si každá nevesta môže zvoliť to, čo jej vyhovuje najviac.

yolan_cris_01

yolan_cris_010

yolan_cris_011

yolan_cris_03

yolan_cris_04

yolan_cris_05

yolan_cris_06

yolan_cris_07

yolan_cris_08

yolan_cris_09

yolan_cris_016

yolancris1185

yolancris1188

yolancris1192

yolancris1173

yolan_cris_021

yolan_cris_026

yolan_cris_027

yolan_cris_028

Návrhárka Yolan Cris predviedla niekoľko elegantných i extravagantnejšie pôsobiacich modelov minišiat, ktoré očaria svojou uvoľnenosťou, ľahkosťou a hravosťou. Ak patríte k nevestám, ktoré chcú ukázať pôvab svojich nôh, túžia po menej tradičných šatách, prípadne chystajú svadbu počas horúcich letných dní, môžu byť práve minišaty pre vás tou správnou voľbou. 

FOTO: Barcelona Bridal Week
Žaneta Levická  | 7.8.2015, 14:00