Tipy na plážové účesy

K letu patrí kúpanie, vychladené drinky a samozrejme aj trendy účesy, s ktorými na pláži zažiarite. Letné účesy sú vhodné na leto práve preto, že nevyžadujú dlhý čas na ich vytvorenie, ani prílišnú starostlivosť a navyše sú vzdušné. Chcete byť na dovolenke aj pri vode upravená ? Ak nechcete "strácať" drahocenný dovolenkový čas máme pre vás skvelé tipy.
titulka

Ideálny účes na festival alebo k vode by mal byť jednoduchý na prípravu a zároveň očarujúci na pohľad. Inšpirujte sa skvelým vlasovým stylingom na pár spôsobov.


Zapletance 

Keď už hovoríme o zapletaní vlasov, musíme podotknúť, že ide o jeden z hlavných trendov letnej vlasovej sezóny. Už tradične sa nosia vrkoče, no nájdite im i nejakú menej známu podobu. Môže to byť drdol, malý vrkôčik na boku hlavy, prípadne zapletance medzi rozpustenými vlasmi. Skúšajte a hrajte sa.




Všetky možné chvosty


Sťahovanie vlasov do chvostu sa stáva veľkým hitom. Zas a znova, ale platí, že by ste mali zabudnúť na nudu a skúsiť niečo úplne iné. Letia všetky možné podoby copov - voľné, vyčesané a hlavne ozdobené. Čím zaujímavejšie využijete gumičku, tým lepšie pre váš štýl.



Jemné vlny


Jednoduchým trendom číslo tri sú vlny. Jemné, akoby padnuté a veľmi prirodzené. To je štýl, ktorý sa uchytil na ženských hlavách už dávnejšie a stále sa drží. Vlňte si vlasy kulmou, žehličkou alebo pomocou zapletania.



Vždy iná s čelenkami


Skvelým tipom k vode sú široké látkové čelenky, čelenky s kvetmi a šatky, ktorými oživíte aj obyčajný strohý drdol. Vyberte si vzor, ktorý k vašej vizáži sedí najviac. Môžete ísť hoci za rockerku, bohémku alebo zvodnú vílu, zakaždým budete iná a IN.



Zdroj: youtube.com
Žaneta Levická [ZanettL] | 23.7.2015, 10:00