Svadobné šaty Pronovias 2016: Rafinované línie a luxusné detaily

Galériu svadobných šiat pre sezónu 2016 otvárame renomovanou značkou Pronovias, ktorá svoje modely slávnostne predviedla na mólach Barcelona Bridal Week. Rafinované línie, ušľachtilé materiály a luxusné detaily. Najnovšej kolekcii Pronovias Atelier 2016 vládnu odtiene bielej farby a skvostná čipka, jemné zdobenie a hlboké výstrihy na chrbáte.
 
pronovias_titulka
Ikonická silueta a la morská panna, pri ktorej vynikne esovitá postava, nádherne ukáže v hodvábnom, saténovom, krepovom prevedení, ale hlavne na šatách z francúzskej čipky. Nová sezóna však patrí aj nežnej hladkej siluete, ktorá pokrýva ženské telo ako druhá koža či princeznovskému štýlu so štíhlym pásom a veľkou sukňou. 
Pri tvorbe kolekcií sú pre Pronovias múzami súčasné ženy. Všetky modely sú venované im, aby sa ako nevesty cítili noblesne, sebavedomo a moderne. Pre rok 2016 sú typické nádherné čipkové dekorácie, ktoré sa asymetricky "plazia" po dekolte, ramenách a chrbáte ako inovať. Inšpirujte sa a svoj vysnívaný model hľadajte napríklad v Salónoch Nicole.     

pronovias_2

pronovias_3

pronovias_4

pronovias_5

pronovias_6

pronovias_7

pronovias_8

pronovias_9

pronovias_10

pronovias_11

pronovias_12

pronovias_13

pronovias_14

pronovias_15

pronovias_16

pronovias_17

pronovias_18

pronovias_19

pronovias_1

Foto: BARCELONA BRIDAL WEEK
Chriss | 2.7.2015, 15:00