Cover story: Kráska z Istanbulu

Zo živej rannej hotelovej atmosféry prevoňanej kávou stúpame na štvrté poschodie do útulnej izby, kde je všetko pripravené na fotenie. Podarí sa nám Lenku premeniť na nádhernú modernú nevestu?
titulka_lenka
Pri pohľade na šaty od Borisa Hanečku, topánky Fiorangelo, plavky od Jany Jurčenko a briliantové šperky Alo diamonds je odpoveď jasná, ako obloha nad Azúrovým pobrežím. Alebo tureckým! Lebo práve stadiaľ k nám Lenka kvôli foteniu docestovala.     

 Ako sa ti žije v Istanbule? 
"Istanbul je pre mňa ako druhý domov. Prvýkrát som sem zavítala minulý rok v lete, a hneď ma očaril. Rada objavujem nové kúty sveta. Som otvorená všetkým novým veciam a nemám rada predsudky. Vždy hovorím „nezažiješ – nevieš“. Nestačí iba vidieť alebo počuť, každú krajinu treba naozaj zažiť takú, aká je. Nie v hotelovom rezorte, ale dostať sa medzi ľudí, spoznať ich mentalitu, kultúru, náboženstvo, jazyk, zvyky. Samozrejme, každá krajina má svoje pre a proti. Istanbul je obrovská metropola, kde sa stretáva európsky svet s arabským. Ľudia sú tu temperamentnejší ako u nás, občas mi lezie na nervy ten neustály ruch, premávka, preplnené ulice. Ale na druhej strane, ľudia sú srdeční, priateľskí, vedia sa zabávať a užiť si každú minútu."

Celý rozhovor s Lenkou si prečítajte od strany 16: 



Kristína  | 21.5.2015, 10:00