Slovensko spoznalo kráľovnú krásy

Už niekoľko dní pozná slovenská verejnosť novú kráľovnú krásy Miss Slovensko pre rok 2015. V piatok večer sa ňou stala 20-ročná Lujza Straková z Banskej Bystrice.
miss_slovensko_titulka
Slovensko bude reprezentovať na svetovej súťaži Miss World 2015. V jubilejnom 20. ročníku tejto prestížnej súťaže o tom rozhodla odborná porota na čele s riaditeľkou súťaže Karolínou Chomistekovou. 

miss_slovensko_2015

Nová Miss Slovensko 2015 žiarila šťastím a jej reakcia na otázku, kto je momentálne najšťastnejším na svete, aj odpovedala: „Myslím, že ja, ale hneď za mnou sú to moji rodičia. Mojím prvým gratulantom boli kolegyne, ktoré sa umiestnili na druhom a treťom mieste. Stále mi to príde ako sen, ale dúfam, že to všetko bude super, aby som reprezentovala krajinu, aby som sa za ten rok pripravila nato, aby som ukázala čo najviac zo seba,“ uviedla čerstvá miss. „Mám z toho krásny pocit, bola to moja premiéra, dievčatá boli úžasné, som na ne nesmierne pyšná. Vidím, že za tri mesiace spravili krásny posun. Budem sa veľmi tešiť aj reakciám ľudí, verím, že budú pozitívne,“ hodnotila večer riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. 

miss_slovensko_2

Finálový večer bol plný prekvapení a hneď po ňom sa pozvaní hostia zabávali v jednom z luxusných bratislavských hotelov. Víťazky súťaže krásy rozdávali na párty úsmevy na všetky strany. Na Lujzu dával pozor jej frajer Lukáš (28), ktorý jej venoval zamilované bozky!

FOTO: facebook.com
Žaneta  | 29.4.2015, 12:00