Súťaž: Svadobná hostina s Hubertom

Máte už zostavené svadobné menu? Že nie? Stavíte skôr na tradičnú kuchyňu, alebo patríte k fajnšmekrom, ktorí svadbu berú ako príležitosť zažiť výnimočné veci a hosťom predstavíte netradičné chute? Súťažná diskusia, v ktorej budete môcť vyhrať sekt Hubert, bude o tom, ako zostaviť čo najchutnejšie menu. Pochváľte sa v diskusii svojimi nápadmi a plánmi a vyhrajte!
hubert_maj_titl

"Grand", "Blanc", "Rosé" či "Brut" ... tajomné vlastnosti sektu, o ktorých môžeme v nasledujúcich dňoch diskutovať. Nie je totiž jedno, akým prípitkom slávnostne otvoríte tak vašu svadobnú hostinu, na ktorú teraz tak starostlivo vyberáte jedlá a nápoje. Poďme teda spolu prebrať každý detail vášho svadobného menu tak, aby ste pomaznali jazýčky svadobných hostí. 


Diskutujte o príprave svadobnej hostiny, napíšte nám vaše svadobné menu a vyhrajte skvelý sekt Hubert!

Výhra
spolu 78 fliaš sektu Hubert De Luxe Rosé!

1. cena: 30 fliaš sektu

2. cena: 24 fliaš sektu

3. cena: 12 fliaš sektu

4. cena: 6 fliaš sektu

5. cena: 6 fliaš sektu

s dovozom priamo k vám domov!

hubert_rose_brut2


Ako súťažiť?

Zúčastnite sa v priebehu mája diskusie s názvom

"Čo jesť a čo piť na svadobnej hostine?".

 

Klasická slepačia polievka alebo hovädzie Consommé? Kuracie prsia či luxusnejší steak? Váhate, či bude mať vaše svadobné menu šmrnc? Bude sa servírovať váš obľúbený Cheescake a vanilková zmrzlina a hľadáte k nim ideálny prípitok? Ktorý z produktov Hubert ste si na svoju svadobnú hostinu vybrali?

 

Diskusia sa práve začala tu!

 

Náš výherný tip: Čím viac budete diskutovať, tým sa vaša šanca na výhru zvyšuje!

 

Vyhlásenie víťazov

Mená všetkých výhercova vyhlásime 4. júna.

 

 

Pravidlá súťaže nájdete tu.


V skratke k pravidlám: Do súťaže a záverečného žrebovania budú zaradení tí účastníci, ktorí sa zúčastnia súťažnej diskusie. (Diskusný príspevok sa musí týkať témy a musí byť v dĺžke minimálne jednej súvislej a zmysluplnej vety.)

 

Tak pripíjame na šťastie v hre, milí súťažiaci!


Foto:

Chriss by nevesta.sk

eva  | 1.5.2015, 10:00