Jednoduché, ale štýlové!

Nápadité kombinácie, ktoré vás dostanú. Sú hravé, štýlové, pohodlné a ponúkajú obrovské množstvo zaujímavých kombinácií. Inšpirujte sa outfitmi, v ktorých hrá hlavnú úlohu tričko s potlačou!
style_fashion_titulka
Jednoduché tričko s nápisom či obrázkom sa nájde snáď v každom ženskom šatníku. Je pohodlné, praktické, dokáže vystihnúť našu náladu a zabiť nudu v outfite. 

Budete prekvapené, koľkými možnými spôsobmi sa dá tričko s potlačou využiť tak, aby vyzeralo štýlovo. Nebojte sa odvážnejších kombinácií a mixovania rôznych materiálov, o tom to celé je! Využite potenciál, ktorý tento kúsok ponúka.

Elegantné s ležérnym

Jednoduché tričko s potlačou vyzerá skvelo v kombinácii s jednofarebným elegantným sakom a slim nohavicami. K tomu stačí doladiť ženské doplnky, napríklad farebné lodičky a listovú kabelku. Ak by ste aj napriek tomu chceli oživiť váš outfit, siahnite po farebných lodičkách a výraznom saku. Tričko s potlačou dodá tomuto outfitu tú správnu dávku drzosti a trocha ležérnosti.


style_fashion_


0c40ff17e8a0ab2a8ccbf59


Kombinácia s kožou

Obliecť si tričko s potlačou ku koženým či koženkovým nohaviciam alebo motorkárskej bunde je vždy dobrý nápad. Outfit doplňte flanelovou košeľou, vysokými lodičkami či elegantnou kabelkou a môžete vyraziť do mesta!

style_fashion_2

style_fashion_3


Hrajte sa s kontrastom

Tričká s potlačou určite ocenia aj milovníčky sukní, s ktorými tento jednoduchý kúsok vytvára štýlový kontrast. Nebojte sa mixovať materiály, práve v tom spočíva čaro tohto nápaditého looku. Pokojne siahnite aj po dlhých či farebných sukniach a dolaďte k nim svoje obľúbené basic tričko s výraznými materiálmi. 


style_fashion_9

style_fashion_8

style_fashion10



FOTO: pinterest.com
Žaneta  | 26.4.2015, 19:00