Čítajte nové jarné číslo on-line Časopisu NEVESTA 2/2015!

Je iné ako tie predchádzajúce. Noví ľudia mu dodali nové impulzy, inšpirácie a atmosféru. Pribudli úplne nové svieže strany, veľa kvetov a originálnych svadobných modelov a doplnkov. Čítajte, snívajte a plánujte!
2_2015_uputavky_portal_titulka_web
Pripravili sme pre vás 272-stranovú svadobnú lahôdku. Či si ju rozdelíte na raňajky, obed a večeru, alebo si ju dáte na jeden šup, to je na vás. Veríme, že sme všetky ingrediencie namiešali tak akurát, aby vo vás zostal ešte dlho-predlho ten najpríjemnejší pocit plný inšpirácie, ktorá nevyprchá.

Nové jarné číslo čítajte tu:

Archív vydaní nájdete tu.

editorial_tinka_webEditoriál
Všetko je také prchavé a pominuteľné... Aj ten najkrajší deň v živote, trvá len ten jeden deň. Spomienky naň síce o niečo dlhšie, ale aj tie nakoniec zastrie čas a o pár mesiacov v nás zostane len akýsi dojem. Zakonzervovať pocity sa však dá! A my toto konzervovanie prostredníctvom fotografií milujeme. Lebo v tomto prípade platí, že čím krajšie, zaujímavejšie a inšpiratívnejšie foto, tým koncentrovanejšie spomienky. Pri listovaní nového jarného čísla nás pri každom editoriáli sprevádzajú iné emócie, pocity malých víťazstiev. Že sa nám v Kráske z Istanbulu podarilo presvedčiť modelku na fotenie v bazéne a že jej dokonale sadli modely od Borisa Hanečku. Že fotenie súťažných svadobných šiat spestrila obrovská kvetinová stena a že nám zapózoval profi model Radko Vanko, ktorý má na konte celosvetovú kampaň pre Gant, Moncler, trikrát titulku v Men's Health atď. Že sme mohli spoznať a podporiť mladú módnu návrhárku Silviu Vilčinskú, ktorá má hlavu v oblakoch, ale pritom stojí pevne na zemi. Že skvelá Zuzana Haková súhlasila s fotením jej exkluzívnej kolekcie spoločenských šiat a modelka Vanessa sa dokonale zhostila úlohy Xeny a Johanky z Arcu v jednom. Že v Hippie mánii zasvietili prekrásne háčkované svadobné šaty a doplnky. Že v La Dolce Vita sme celý ateliér vyzdobili tortami a svadobnými sladkosťami. Že v beauty story Primavera modelkinu tvár doslova objímajú voňavé jarné kvietky... Svadobné fotografie sú na celý život. Nové číslo Časopisu Nevesta len na túto sezónu. Ale možno sa zapíše do histórie plánovania vašej svadby! Nech vo vás rozkvitnú semienka inšpirácie, ktoré sme do neho zasiali. 
Kristína  | 27.4.2015, 18:30