Romantický Jay-Z: Videoklip ako darček

Svetoznáma manželská dvojica Jay-Z a Beyoncé sú svoji magických sedem rokov. Súkromie si napriek zvučnému menu úzkostlivo strážia. Na počesť ich siedmeho výročia však urobili výnimku. Rozhodli sa fanúšikom odhaliť kúsok zo svojho rodinného archívu.
jayzbeoynoce
Ak patríte medzi celebrity svetového mena, všetci naokolo nebažia po ničom inom, než vám nazrieť do súkromia. Hviezdy sa občas rozhodnú predísť špekuláciám a prostredníctvom sociálnych sietí ukážu maličkosť zo svojho súkromia na vlastnú päsť. Raper Jay-Z sa práve touto cestou rozhodol potešiť verných fanúšikov dvojice. Zverejnil videoklip s ukážkami zo svadby na svojom oficiálnom Instagram konte. 

beyoncejayz

Krátke video zobrazuje šťastnú dvojicu pred oltárom stojacu oproti sebe. Následne novomanžel Jay-Z nasadí Beyoncé na prst ohromný prstienok s 18-karátovým diamantom. Šťastná dvojica potom ruka v ruke vykročí uličkou a máva priateľom a rodine. Videoklip bol po prvý raz použitý ako pozadie, ktoré sa premietalo na veľkoplošnej obrazovke počas turné On The Run tour. Atmosféru celého videa dopĺňa pesnička Forever Young, počas ktorej videoklip bežal aj na spomínanom turné.

beyonce
Na svadbe vplyvnej dvojice sa zúčastnilo len vyše štyridsať hostí. Medzi nimi napríklad členky skupiny Destiny´s Child či Gwyneth Paltrov a Chris Martin. Sama Beyoncé neskôr priznala, že chcela malú a intímnu svadbu. Vraj nie je "tradičná žena" a netúži po dráme. 

Foto: SITA/AP
Zdroj: hellomagazine.com
Nina M. | 16.4.2015, 15:00