Andy Murray sa oženil!

Známy tenista Andy Murray a jeho polovička Kim Sears sú oficiálne manželmi. Dlhoročný vzťah spečatili v prekrásnej katedrále v škótskom meste Dunblane. O tom, že Andy je telom i dušou Škót, nezapochyboval vari nik. Na svadbu si totiž obliekol kilt.
murraywedding
Svadba sa konala v rodnom meste ženícha v romantickej katedrále z 12. storočia. Pár si povedal sladké „áno“ za prítomnosti rodiny a priateľov, no pred kostolom na nich čakal jasajúci dav gratulantov a fanúšikov. 
murraywedding2

Nevesta zažiarila v svadobných šatách od Jenny Packham. Romantické šaty posiate kryštálmi Swarovski dopĺňala čelenka s rovnakým zdobením, topánky od Jimmy Choo a trojmetrový závoj, s ktorým jej po celý čas pomáhali družičky odeté do ružových šiat s perím. Jednoduchá kytica z bielych a svetloružových ruží svadobnému outfitu dodala dokonalú bodku na záver.
murraywedding4

Škótske srdce ženícha prezradilo najmä jeho svadobné oblečenie. V duchu tradícií si Andy obliekol do modra ladený kilt, ktorý doplnil o bielu košeľu a čierne sako. Typické podkolienky boli samozrejmosťou. Na otázku reportéra či sa pod kiltom musíte vzdať všetkého oblečenia, športovec odpovedal diplomaticky „presne tak“. Po ceremónii sa dvojica a hostia presunuli do hotela Cromlix, ktorý vlastní samotný tenista.

murraywedding3


Zdroj: hellomagazine.com
Foto: SITA/AP
Nina M. | 15.4.2015, 10:00