Rozkvitnutá jarná družička

Pôsobí jemne a rozžarujúco. Rozkvitnutá, voňavá, nežná ako jarné kvietky, aj taká môže byť vaša pozícia družičky. Vsaďte na prirodzenosť, rozžiarenosť, svetlosť a zdravú pleť.
kozmetika_chanel_2
Neha a jemnosť vychádza aj z jarnej kolekcie líčidiel značky Chanel. Podtitul kolekcie znie Reverie Parisienne a má vystihnúť francúzske korene a šarm značky stvárnený v dokonalých odtieňoch rúžov či sviežosti líceniek. 

Súčasťou jarnej kolekcie sú dve nové palety štyroch očných tieňov, ktoré sa ľahko kombinujú a vytvárajú originálne looky pre oči. Práve okolo lícenky je sústredená celá kolekcia - dôraz je totiž kladený na svieži a veľmi príťažlivý ružovkastý vzhľad tváre, ktorý dotvorí práve novinka z dielne Chanel. Jedinečný znak ženskosti a bezkonkurenčnej elegancie. 

spring_2015_collection_chanel

Nenútene elegantné, omladzujúce a dodávajúce jarnú sviežosť, a napriek tomu absolútne sofistikované - také je líčenie na jar 2015 od Chanel. Pokiaľ ide o farby, výber ružových odtieňov podľa tých najkrajších záhrad a zelená ako záhrady v Tuleries, tiež jemne sivá pre zvýraznenie. Rozkošné odtiene sú inšpirované jarným svetlom a zvýraznené žiarivými pastelovými farbami prebúdzajúcej sa zelene.

FOTO: chanel.com
Žaneta  | 15.4.2015, 10:00