Ľahké, letné líčenie pre družičky

Farebná typológia či nahý vzhľad? Zdravo vyzerajúca pleť pobozkaná slnkom nikdy nevyjde z módy. Podčiarknite svoje letné opálenie tým správnym líčením. Inšpirujte sa luxusnou kozmetikou, ako byť krásna družička aj počas horúcich letných dní.

licenie2
Ako dosiahnuť dokonalo upravený vzhľad počas horúcich dní bez prehnaného líčenia? Leto je plné žiarivých farieb, radosti, lesku a slávy. V lete si môžete dovoliť aj to, čo si v iných obdobiach na sebe neviete ani len predstaviť.
Existujú dva hlavné smery. Jedným je pestré veľmi farebné líčenie a druhým je pravý opak a to prirodzené líčenie, ktoré len zvýrazňuje opálenú pokožku. Či sa vám viac páči jedno alebo druhé, podstatné je, aby jeho základom bola pekná pleť a kvalitná dekoratívna kozmetika. 

luxusna_kozmetika_dior_2

Kingdom of colors (Kráľovstvo farieb) je názov línie líčidiel z kolekcie značky Dior a je aj oslavou novej paletky, ktorá obsahuje desať rozličných odtieňov a je určená na líčenie očí, pier a líčok. 

Popri koralových farbách či pudrovej ružovej má v paletke miesto aj sýta fialová, strieborná alebo vodná zelená. Nové odtiene a kombinácie ponúka aj slávnejšia paletka piatich očných tieňov či zdravíčko na líca a lesky na pery. Leto je výborné v tom, že sa dá s líčením trochu viac experimentovať, a preto by bola škoda nevyužiť to.



dior_lipstick
                                                               
Šťavnaté lesky na pery, výrazné farebné tiene a linky na oči. Je len na vás, čomu dáte prednosť. Pri vašom experimentovaní myslite na to, že najdôležitejší je kvalitne nanesený mejkap. V lete sa trošku opálite, a preto radšej používajte o odtieň tmavší tón.


FOTO: Dior, vogue.com
Žaneta  | 17.4.2015, 10:00