To najlepšie z ulíc počas Parížskeho týždňa módy

Honosný Paríž znovu raz hostil týždeň módy, ktorý prilákal do tamojších ulíc tých najštýlovejších ľudí. Inšpirujte sa ich zaujímavými outfitmi a farebnými kombináciami.
street_style_paris
Prostredníctvom foto sa tak budete môcť nechať uniesť nezameniteľnou atmosférou a kreatívnymi návštevníkmi tejto prestížnej módnej udalosti. Prinášame vám pohľad do centra módneho priemyslu počas týždňa módy prostredníctvom úchvatných záberov z portfólia dobre známeho fotografa menom Adam Katz Sinding.

street_style_1

Rušné parížske uličky doslova kypeli návalmi najštýlovejších ľudí, ktorí nám opäť predviedli rôznorodé kombinácie štýlov, farieb, vzorov a čohokoľvek, čo vám len napadne. Kvôli nižším teplotám sa v hlavných úlohách predvedú aj parky, bombery a chýbať nebudú, samozrejme, kabáty.

Za pozornosť určite stojí aj spôsob, akým sa dotyční ľudia vysporiadali s vrstvením, ktoré je zväčša zvládnuté naozaj bravúrne. Samozrejme, nesmeli chýbať ani známe osobnosti, ktoré samotnú módu tvoria alebo milujú, ako napr. A$AP Rocky, Nick Wooster, Yohji Yamamoto alebo Karl Lagerfeld. 
Zatiaľ čo módni návrhári predvádzajú svoje modely na prehliadkových mólach, v uliciach sa to hemží ľuďmi so zmyslom pre štýl, ktorých outfity sú výborným zdrojom pre inšpiráciu. Treba povedať, že francúzska metropola nezostala svojej povesti nič dlžná a prináša nám naozaj podarené zábery. 

street_style_41

street_style_10

street_style_11

street_style_13


street_style_14

street_style_411

street_style_4121

street_style_4889

street_style_415

33

street_style_4878

street_style_44

street_style_9

streetsnapsparisfashionweekpart154_zps1gmps0x7

street_style_414

54ab8d1dd09b2__elle00pfwday7streetstyleopenerhelh

Foto: Adam Katz Sinding, elle.com
Žaneta | 13.4.2015, 15:00