Judínyová a Skrúcaný: Tajná svadba!

Vo štvrtok 9. apríla sa tento prominentný pár zosobášil v tichosti a bez hostí. Mali tak urobiť iba za prítomnosti svedkov a najbližšieho priateľa.

_mg_9509

Akoby nič

Erika bola celý deň v práci a pripravovala svoju reláciu Smotánka, ktorú vysiela TV Markíza v sobotu o 18:25. V popise relácie je uvedené, že sledujú najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, ale aj tie najnovšie pikošky zo sveta šoubiznisu. Erika možno ani netušila, že horúca novinka o jej manželstve sa tak rýchlo rozkríkne. Po svadobnom obrade, ktorý sa konal popoludní, sa Judínyová vrátila naspäť do práce. 


Skrúcaný

Starí známi

Erika a Štefan tvoria pár už takmer tri roky aj keď sa poznajú už z čias vysokej školy a sú zasnúbení od augusta 2013. Vtedy ju zabávač, herec a moderátor Štefan Skrúcaný pred zrakmi rodičov požiadal o ruku. Števo oslávil päťdesiate piate narodeniny a hovorí, že momentálne prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Po jeho dvoch rozvodoch je tento vzťah konečne kombináciou lásky a priateľstva.
Okolo tohto prominentného páru sa neustále točí bulvár a napriek tomu, že sa snažia strážiť si súkromie často zapĺňajú titulky novín. 

Števo

ERIKA

Foto: SITA
Johny | 10.4.2015, 13:00