Akčný filmový hrdina Bruce Willis oslávil šesťdesiatku

Medzi hollywoodske hviezdy ho vystrelil akčný trhák Smrtonosná pasca (1988) a legendárneho detektíva McClaena s rovnakým úspechom stvárnil aj v jeho ďalších štyroch pokračovaniach. Jedna z najväčších filmových hviezd súčasnosti Bruce Willis, vlastným menom Bruce Walter Willison, má už šesťdesiat.

Bruce Willis a jeho manželka
Niekoľkokrát zachránil svet. Na plátne kín, pochopiteľne. Lenže aj akční hrdinovia starnú. Hoci na to nevyzerá, kalendár mu 19. marca neúprosne pripomenul, že sa dožil šesťdesiatky. Nerobí si však z toho ťažkú hlavu. Cíti sa pri sile a má veľké plány do budúcnosti. Tridsaťšesťročná modelka na verejnosti nešetrila prejavmi lásky a oddanosti a na svojom profile na sociálnej sieti zverejnila fotografie, na ktorých ich vzájomnú lásku bez debaty vidno. Pridala aj výrok, že svojho muža stále miluje, akoby boli novomanželia. 

bruce_willis

Po tom, ako ho objavil Hollywood, sa jeho kariéra vyznačovala závratným vzostupom. Okrem iného si zahral vo filmoch Schôdzka naslepo, Hon na ponorku, Posledný akčný hrdina, Posledný skaut, Pulp Fiction, Armageddon, Šiesty zmysel alebo v doteraz trojdielnej sérii Smrtonosná pasca

Foto: emmahemingwillis/instaram, SITA/AP
Žaneta | 9.4.2015, 15:00