Také svadobné fotky musíte mať!

Vybrali sme pre vás 15 zaujímavých fotografií, ktoré nemá len tak hocikto, avšak zinscenovať ich nie je ťažké. Nechajte sa inšpirovať fotografiami zo sveta!


adagioncom-12
Muži zvyknú mať bláznivé nápady. Napríklad urobiť takúto pyramídu. Chýbajú už iba traja a táto fotka je dokonalá, avšak čo by na to povedali tí dole?

muži

Dať svoje drahé obrúčky na list lekna do jazierka je trochu odvážne. Určite by ich nikto nechcel loviť z dna jazierka. No táto fotka za to stojí! 
jazierko

Poslať v deň svadby svojej polovičke zaľúbený list? Pri toľkom strese asi nereálne, ale zinscenovať takúto fotku nie je ťažké. Tomuto páru sa to podarilo dokonale.
list

Väčšina neviest stále sníva o príbehu, aký mala popoluška. Prečo si neurobiť aspoň takéto fotografie. Stačí nájsť starý hrad a nádherné schody, ktoré poznačil zub času. 
schody

Blázniví nie sú len muži, ale aj ženy. Ak máte pojašené družičky, môžu vzniknúť aj niečo podobné, ako je táto foto. 
družička

Moderný zvyk zo západu prišiel aj na Slovensko. Pri hádzaní kytice vám šikovný fotograf urobí pekné spomienková fotografie. 
kytica

Pozor! Prichádza výskok. Len pozor na nohavice. Vo svadobný deň by to mohlo znamenať nejaké časové komplikácie, pri zošívaní. 
ženích

Deti majú rôzne nápady, tak prečo ich nezvečniť? Šikovný fotograf si ich všimne a pri pozeraní svadobného albumu vás pobavia. 
dieťa

Nezabúdajte ani na fotografie s družičkami. Ak majú rovnaké šaty, dokonale medzi nimi vyniknete. 
družičky

K svadbe neodmysliteľne patrí aj zábava. Stoličkový tanec prinesie na vašu svadbu kopec smiechu a ostane hosťom v pamäti ešte dlho. 
tanec

Rôzne obrázky či grafity na stenách, alebo pilieroch môžu na vašich svadobných fotografiách vyzerať veľmi zaujímavo.
maľba

Nevesta čakajúca svojho princa na bielom koni? Možno tentoraz odletia balónmi. 
Balóny

Ak ste sa rozhodli pre svadbu v retro štýle, táto fotografia vám vyčarí úsmev. 
vlak

Posledná fotografia môže vyzerať aj takto! Nezabúdajme na detaily a z jednoduchých ingrediencií môže vzniknúť úžasné dielo. 
Tma

Máte aj vy nejaké zaujímavé svadobné fotografie s príbehom, ktorý ostatní nemajú? Zregistrujte sa do Foto dňa s nevesta.sk a inšpirujte ostatné páry či fotografov. 

Foto: ADAGION.COM
Johny | 1.4.2015, 15:00