Ashton Kutcher a Mila Kunis sú manželia!

Na jeseň 2014 sa tomuto hereckému páru narodila dcérka Wyatt Isabelle, no okrem toho sa im podarilo tajne zosobášiť aj napriek tomu, že ich majú na muške takmer všetky svetové médiá.

foto_upr

Mila sa prezradila sama!

Ukrajinská rodáčka účinkovala v talkšou Jamesa Cordena, ktorý ju pritlačil k múru. Opakovane sa jej pýtal na to, či sú s Kutcherom manželia. Ona sa snažila otázke vyhnúť, no napokon povedala: „Možno.“ Napriek tomu, že si pár svoje súkromie dobre stráži, tento krát sa to nepodarilo. Zvedavý moderátor tvrdil, že ak by manželia neboli, povedala by „Nie“ a viac by sa jej na to nepýtal. Hneď potom chytil jej ruku a všetkým ukázal prsteň, ktorý mala na ruke a povedal: „Pozrite sa. Sú svoji!“

1

Mila Kunis je americká herečka narodená na Ukrajine. Známa je napríklad z filmu Čierna labuť (2010), Nočné rande (2010), Priatelia s výhodami (2011) či zo seriálu Tie roky sedemdesiate (1998- 2006).

3

Ashton Kutcher je americký herec, spevák, scenárista, producent a model. Najviac sa preslávil v seriáli Dva a pol chlapa, kde vystriedal Charlieho Sheena.

2
 
Mila a Ashton tvoria pár od apríla 2012. O dva roky neskôr sa zasnúbili.

Foto: SITA/AP
Johny | 1.4.2015, 10:00