Sníva sa mi o svadbe

Aj vy už máte zo svadobných príprav takú plnú hlavu, že sa vám dostali do podvedomia a dookola sa vám o svadbe sníva? Zalistujte si s nami v snári!

dsc_9914
Sen o svadbe nemusí vždy znamenať len dobré veci. Záleží od toho, akú úlohu zohrávate vo svojom sne. Rôzne knižné či internetové snáre tvrdia, že ak sa vidíte ako hostka na niekoho svadbe, dočkáte sa skorého sobáša a budete šťastná. Ak v snoch vidíte svoju svadbu, tiež to nepoukazuje na nič zlé. Uzavriete šťastné manželstvo. 
Nie vždy sú však podvedomé sny odrazom aktuálneho skutočného života. Preto, ak sa na svadbe vidíte tancovať, snáre tvrdia, že by ste sa mali strániť osôb druhého pohlavia. Ak ešte nechystáte svadbu, ba ešte ste ani nespoznali toho pravého. Iba sa vám podvedomie snaží niečo povedať. Možno by ste mali začať pátrať po tom, čo sa vám ten sen snaží naznačiť. Samozrejme, je len na vás či veríte snom, alebo nie. 

slnko

Vedci tvrdia, že denne sa nám sníva tri až šesť snov a je dôležité, aby sme si ich pamätali, pretože sa nám snažia niečo povedať a práve v nich sme to naozaj my, bez cenzúry. Pôvod snov však naďalej zostáva záhadou, pretože stále nepoznáme odpoveď na otázku, prečo snívame. 

biblia

Výskumom a štúdiom snov sa zaoberá veda oneirológia. 

Foto: SITA
Johny | 31.3.2015, 17:00