Nevesta.sk oslavuje 5. narodeniny!

V nedeľu 1. marca sme sa zišli v redakcii v pracovnom a pustili sa do upratovania ateliéru. Po sobotnom fotení jarných svadobných trendov, keď sme do redakcie nazvlákali veci od výmyslu sveta, bolo treba všetko pobaliť a dať do pôvodného stavu. Už len umyť šálky od kávy a poháre od šampusu po siedmich ľuďoch dá zabrať... Ale my sa vôbec nesťažujeme, práve naopak!
narodeniny_titulka
Po dvoch hodinách upratovania bolo všetko tip-top a keďže nám z fotenia zostalo pár kúskov makróniek od Lucette a jahôd v čokoláde od Chutné kytice, pochutnali sme si na kávičke viac ako inokedy. A štrngli sme si aj so šampusom, ktorý tiež zostal z fotenia. Len tak, na pekné fotky :) Až dnes ráno sme si uvedomili, veď naša nevesta.sk mala 1. marca 5. narodeniny!

bac20925  

Zabudnúť na narodeniny v návale práce, ktorú milujete, na tom nemôže byť nič zlé, však? :) Intuitívne sme tie narodeniny oslávili a dúfajme, že budúci rok sa to zopakuje takto isto a tiež na ne v zápale tvorivej práce pozabudneme.

trendy_tomas_1

Sme tu s vami päť rokov a sme stále plní nadšenia. Snívame o nových projektoch, hľadáme cestu, ako ich uskutočniť a naplno sa vkladáme do realizácie. Náš svadobný svet je taký pestrý, farebný a rôznorodý, že si z neho každý môže zobrať toľko, koľko potrebuje.  

Želáme si nadšené čitateľky a čitateľov a inšpiratívne spolupráce so svadobnými profesionálmi, s ktorými sa budeme navzájom posúvať ďalej a vytvárať pre vás krásne články a fotografie...

Kristína  | 4.3.2015, 14:00