Súťaž o estetický zákrok! Vyhrajte odstránenie strií mikroihličkovou rádiofrekvenciou!

Bojuje s nimi nejedna žena, no nie celkom úspešne. Lasercenter - Centrum laserovej a estetickej medicíny v Nitre prináša účinnú zbraň zameranú na zjemnenie viditeľnosti strií tak, aby vás ich vzhľad už nemusel trápiť. Zapojte sa do tejto súťaže a toto skvelé ošetrenie môžete vyhrať!
strie_lasercenter_titulka
Objavia sa, keď rýchlo schudneme, či naopak priberieme, keď cvičíme a naše telo sa rýchlo mení. Dôverne ich poznajú čerstvé mamičky, ktorým po pôrode ostane pokožka s nepeknými jazvičkami. STRIE.
Najčastejšie sa objavujú na bokoch, stehnách, bruchu alebo prsiach a dokážu nám riadne strpčiť život.

Ak aj vy máte na pokožke takéto drobné jazvičky a túžite, aby ich už nebolo vidieť, máme pre vás bombastickú súťaž!


Súťažte o ošetrenie na elimináciu strií metódou SECRET v hodnote 400,- EUR!

Exkluzívne len v tejto súťaži môžete vyhrať ošetrenie strií v Lasercenter - Centre laserovej a estetickej medicíny v Nitre!
(výherkyňa si môže vybrať 1x ošetrenie brucha alebo zadočka)
strie_brucho

Súťažný postup

1. krok:

Do konca apríla odpovedzte prostredníctvom súťažného formuláru "Lasercenter.sk" na nasledujúcu súťažnú úlohu:

Napíšte nám najmenej 2 procedúry na tvár a 2 procedúry pre telo, ktoré ponúka Lasercenter - Centrum laserovej a estetickej medicíny.

Náš tip: Správnu odpoveď hľadajte na lasercenter.sk


Na zobrazenie formuláru vpravo hore na homepage musíte byť prihlásení. Nezabudnite nám do formuláru vpísať vaše meno, telefónne číslo a e-mailovú adresu. 


2. krok 

Pridajte sa k našim fanúšikom na Facebooku, aby ste boli informavaní o všetkých novinkách.

facebook_ikona_mala

Hotovo!


priestory_laser_center_5

lasercenter_logo_nove

Toto je súťaž pre všetky dámy!

Milé nevesty, svadobné mamy či družičky! Pretože krásna by sa mala cítiť každá žena, je táto súťaž aj pre vás! Nezabudnite ju zdieľať alebo poslať všetkým kamarátkam, ktoré by výhra mohla potešiť!


Vyhlásenie víťaza

Výherca/kyňa bude vyhlásený/á 6. mája 2015.


 

Viac o striách a možnostiach ich odstránenia

Strie predstavujú jeden z najčastejších kozmetických problémov. Strie sú drobné alebo väčšie jazvičky na povrchu kože. Môžu mať biele, ružové alebo červenkasté sfarbenie. Sú to vlastne akési pajazvičky kože, ktoré vznikajú pri extrémnom natiahnutí kože, napr. v období keď dochádza k rýchlemu nárastu váhy (či už nárast svaloviny -pri posilňovaní alebo v tehotenstve, rýchly rast v období puberty). Pri tomto zaťažení kože dochádza k popraskaniu vlákien pod povrchom kože. Elastické vlákna praskajú a vznikajú trhlinky. Najčastejšie sa strie tvoria v oblastiach bokov, brucha, stehien a na prsiach.
Úplné odstránenie strií žiaľ nie možné- ide o trvalú deformáciu. V súčasnosti je však možné takto popraskanú pokožku ošetrovať a tým eliminovať viditeľnosť jazvičiek.

Vynikajúce výsledky pri ich eliminácii sa dosahujú použitím viacerých metód, napríklad estetickej rázovej vlny, mikroihličkovej rádiofrekvencie (ošetrenie prístrojom SECRET), ošetrenie CO2 laserom alebo kombináciou s ošetrením injekčnou aplikáciou kmeňových buniek.



Foto:
Lasercenter - Centrum laserovej a estetickej medicíny,

Chriss by nevesta.sk

eva  | 17.3.2015, 10:00