Recenzia: Bio kozmetika Couleur Caramel

Aby sme zvýraznili našu krásu, skúšame kozmetiku od výmyslu sveta. No ruku na srdce, koľké z nás už zažili rôzne reakcie, alergie a podobné zážitky, kedy sme namiesto toho, aby sme vyrazili ako najväčšie bohyne do ulíc, zostali doma s červenou tvárou a napuchnutými očami ako veverička, lebo sme chceli skúsiť niečo super nové a zázračné.


farby_2
Niektoré máme pleť veľmi citlivú, ja sama takú pleť mám a môžem povedať, že už iba obyčajné pravidelné líčenie a odličovanie mojej pleti dlhodobo neprospieva. Je viac zašednutá a fľakatá, keď jej dám od líčidiel odpočinúť, vyzerá hneď zdravšie. Myslím si, že takto to máme všetky do radu bez ohľadu na citlivú pleť a verím, že dlhodobé používanie chemických produktov sa v neskoršom veku poriadne na pleti odzrkadlí.
V klasickej kozmetike nájdete chémie na kilá, stačí si prečítať zloženie. Mnohé z nich obsahujú rôzne karcinogény a keďže sa zhruba 60 percent toho, čo si nanášame na pokožku, vstrebáva do tela, za veľmi zdravé to pokladať nemôžeme.
Musím sa pochváliť, že pred pár týždňami som si "vyrobila" tri nové vrásky pod očami vďaka vodeodolnému odličovaču od nemenovanej značky a ako bonus popraskané žilky, ktoré pôsobia ako kruhy pod očami.
Naivne som dúfala, že to zmizne, zatiaľ je to stále tam, no a zhruba tu niekde nastal zlom dať zbohom podobným zážitkom. Chémia mi už stačila, ďakujem...

farby_1

Dovoľte mi, aby som vám v mojich najbližších blogoch predstavila môj nový objav - čisto prírodnú francúzsku bio kozmetiku Couleur Caramel, ktorú si obľúbili nielen zahraniční, ale už aj naši slovenskí profesionálni TV maskéri a celebrity. Mnohé produkty sú vhodné aj pre striktných vegánov, pretože neobsahujú žiadne živočíšne zložky a taktiež produkty netestujú na zvieratách.
Budem recenzovať každý produkt zvlášť a do detailu. Ako prvý príde na rad make-up, ktorý rozhodne patrí medzi najpoužívanejšie kozmetické produkty každej ženy. Máte sa na čo tešiť :)
farby_3

Ako vizážistka organizujem pre túto značku prezentáciu, kde si onedlho môžete tieto produkty vyskúšať a na vlastnej koži zažiť úžasný pocit tejto luxusnej bio kozmetiky.
 
www.reavizaz.sk
Foto: Facebook Couleur Caramel Officiel
Rea | 20.2.2015, 13:00