Recenzia: Štetce na líčenie od Zoeva

Už dlhšiu dobu registrujem na štetce od Zoeva iba pozitívne ohlasy či už od bežných žien alebo vizážistov. Zo zvedavosti som sa ich rozhodla vyskúšať aj ja a teraz sa o túto moju skúsenosť podelím aj s vami.

zoeva_titulka

Luxe face focus – štetec na púder


Tento štetec je veľmi praktický. Kozie vlákno pri štetcoch síce považujem vačšinou za nevýhodu, pretože tento materiál neabsorbuje požadované množstvo púdru ako napríklad iné prírodné materiály, no pri tomto štetci to naopak vnímam ako výhodu. Používam ho výhradne na miesta, kde toho púdru mať príliš nepotrebujem. Aby som bola presná, v podstate je to mix kozieho a syntetického vlákna. Kozie vlákno môže byť pri používaní na tvár dosť pichľavé, čo je veľmi nepríjemné. Tento štetec je však jemný a nanášanie je príjemné, hladkala by som si ním tvár aj celý deň :)
Používam ho na zafixovanie - prepúdrovanie korektoru pod očami, okolo nosu, na tuhý rozjasňovač na lícne kosti, prípadne na ľahké prepúdrovanie celej tváre, nakoľko mám suchú pleť naozaj nenosím rada veľa púdru.
Výhodou sú ručne osadené štetinky, vďaka čomu je púdrový produkt nanesený rovnomerne bez akýchkoľvek fľakov, čo je pre výsledný efekt veľmi podstatné. 
stetec_2

Tento štetec sa stal vďaka jeho praktickému tvaru a príjemnému materiálu jedným z mojich najobľúbenejších štetcov. Ak vás zaujíma, kde tento štetec kúpite, nájdete ho na stránke zoeva.sk v sekcii LUXE BRUSHES.

Face paint vegan – Kontúrovací štetec


Syntetické taklónové vlákna predurčujú tento štetec na nanášanie tekutého alebo krémového makeupu a jeho tvar na dokonalé kontúrovanie tváre. Vďaka tomuto štetcu dokážete pomocou tmavšieho makeupu potlačiť všetky nedostatky a zároveň zvýrazniť prednosti tváre.
Ideálny je hlavne vtedy, ak si chcete dať naozaj záležať a vyzerať dobre na večierku, párty, alebo nejakom fotení, kde vám umelé osvetlenie pohltí veľkú časť výraznosti makeupu. Vtedy tento štetec naozaj oceníte. Plochý tvar umožní bez problémov okontúrovať nos, čelo a všetko, čo potrebujete zmenšiť, alebo potlačiť do úzadia. Manipulácia s takýmto štetcom vyžaduje síce trochu praxe, ale ak sa s ním naučíte pracovať, už ho nepustíte z ruky. 
Tento štetec je ideálny aj pre milovníkov zvierat, pretože ako už z názvu vyplýva je 100-percentne cruelty-free, čiže bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek, vyrábaný bez potreby akéhokoľvek týrania zvierat. Pre vegánov majú dokonca aj celé sety podobných štetcov. 


stetec_1

Tento štetec je u mňa ako vizážistky určite jeden z najviac používaných. Nájdete ho na stránke zoeva.sk v sekcii BRUSHES.

Zatiaľ som s tým, čo som vyskúšala, spokojná, do budúcna som rozhodnutá skúsiť aj ďalšie štetce.

www.reavizaz.sk
Rea | 3.2.2015, 17:00