Nevesta.sk na Svadobnej výstave v Carltone!

Príďte nás pozrieť na Svadobnú výstavu v Carltone! Nedeľa 18. januára bude patriť všetkým budúcim nevestám, ktoré si na plánovaní svojej svadby dávajú naozaj záležať. Čo vás čaká v stánku nevesta.sk?
stanok_nevesta
Spoznáte nás podľa veľkých svadobných fotografií, luxusných svadobných albumov, súťažných šiat Veronika Kostková by nevesta.sk (ktoré si budete môcť prezrieť naživo) a vizážistickej stoličky, kde bude sedieť modelka Nikol H./Heriett models:

nicol_h

...ktorú bude česať a líčiť skvelý vizážista a hairstylista Tomáš Vida. Sledovať ho pri práci je naozaj zážitok, to si nemôžete nechať ujsť!

nicole_pripravy_24_kolaz

Nicol vám predvedie svadobné šaty z novej kolekcie Pronovias zo Salónu Nicole a nebude sa po výstave prechádzať len tak sama :) Jej kroky bude sprevádzať model Roman/Heriett models v elegantnom smokingu Javier Arnaiz zo Salónu Nicole.

roman_1

V pätách nášho svadobného páriku bude náš dvorný fotograf Chriss by nevesta.sk. Teší sa na stretnutie s každou nevestou a tým, ktoré ešte nie sú rozhodnuté, odkazuje, že kalendár tohtoročnej svadobnej sezóny sa každým dňom viac a viac plní. Spoznajte sa s ňou osobne a po prelistovaní luxusných svadobných albumov, určite padne to správne rozhodnutie :)

chriss_foto

Tešíme sa na vás na Svadobnej výstave v Carltone v nedeľu 18. januára 2015!

PS: ak chcete mať svadobné fotografie ako na titulku časopisu, môžete si Chriss objednať! Stačí, ak prídete v nedeľu na Svadobnú výstavu. Tešíme sa na vás!



banner_nevesta_220x330_vystava

Kristína  | 10.1.2015, 17:00