Zo zákulisia príprav nového čísla Časopisu NEVESTA 1/2015

S novým rokom máme pre vás nové vydanie Časopisu Nevesta 1/2015. Celé však vzniklo ešte v tom starom roku, na ktorý spomíname len v tom najlepšom. Realizácii sme venovali celú jeseň a aj keď bola sychravá a daždivá, vychytali sme pár chvíľ, keď sa dalo fotiť aj vonku.
pisztoryho_titulka
V Chateau Földváry sme si užili krásny slnečný deň, aj keď nám celú cestu z Nitry pršalo. Tri krásky a jeden ženích v podaní Najkrajšieho muža Slovenska - Adama Bardyho, víťaza súťaže Mr. Manhunt. Nová kolekcia Pronovias zo Salónu Nicole a žakety od Javier Arnaiz.

zakulisie_foldvary

Fotenie titulky prebiehalo opäť v pohodlí ateliéru. Téma Retro 60. roky, čiernovláska Zuzka a jedna strieborná líška a titulka je na svete :)

tomas_zuzka

Sára s rozprávkovou tváričkou bola ako stvorená do editoriálu svadobných šiat Jarky Wurll Kocanovej - Ako z rozprávky. 

tomas_sara

Aj tentoraz sme podľahli avantgarde a vytvorili pre vás make-up filmovej superhrdinky v štýle popart.

tomas_nikajpg

Anjelská tvár Janky nás zas inšpirovala k beauty story v nahom štýle líčenia, ktoré sme, samozrejme, aj trošku vygradovali.

tomas_janka

Fotenie svadobných šiat Veronika Kostková by nevesta.sk sa odohrávalo na dvoch kolesách :) Krásny retro bicykel k štýlovým retro šatám. Dokonalá dvojica!

zakulisie_kostkova

Vintage svadobné účesy v podaní Rey Polakovič vás inšpirujú, čo s vlasmi. Zladené s modelmi Ivany Marmare vám načrtnú, ako vyzerať svadobne, ale pritom inak a neopozerane. 

rea_zakulisie

V historických priestoroch Pisztoryho paláca sa nám podarila s nádychom tajomna a ľahkej mystiky zrealizovať gotická romanca... Trošku sme to tam aj vydymili, aby sme umocnili atmosféru, ktorá má od tej svadobnej síce ďaleko, ale prečo nie?! Veď gotická svadba môže byť taká štýlová…


pisztoryho

Ďakujeme celému tímu za nadšenie, chuť sa realizovať a skvele odvedenú prácu!


Foto: Chriss by nevesta.sk
Kristína  | 7.1.2015, 16:00