Čítajte nové zimné číslo on-line časopisu Nevesta 1/2015!

Romantika, gotika, rozprávka, retro či klasika. V novom čísle nájdete z každého kúsok, aby sme vám priblížili čo najviac svadobných chutí a vôní. Nechajte sa zlákať ponukou na novučičké číslo, ktoré nasýti aj tých najväčších labužníkov.
1_2015_uputavky_portal

Poriadne sa nadýchnite, aby ste tých 265 strán dali na jeden dych, ale zároveň mali chuť sa k nim často vraciať :)


 

Nové vydanie zimného zimného čísla čítajte tu:


Archív vydaní nájdete tu.



Editoriál
editorial_tinka_webKaždá nevesta a každá svadba je krásna, ak tam nechýba to najpodstatnejšie. Láska. Nie je vôbec dôležité, či má nevesta svadobné šaty z najnovšej kolekcie, líčenie od tej najlepšej vizážistky alebo doplnky z pravého zlata a diamantov. Možno na hľadanie svadobných inšpirácií a celkovú organizáciu svadby nemala ani zďaleka toľko času a priestoru, ako by si predstavovala. Preto koláčiky nechala na mamu a budúcu svokru, otec vybavil priestory a výzdoby sa zhostila sestra, pre ktorú to bola tá najväčšia pocta. A aj keď sa nedá povedať, že by spolu všetko krásne ladilo, je tam cítiť, že si všetci dali záležať a spravili to najlepšie, ako vedeli. Ide predsa o reálnu svadbu a nie reklamu do katalógu. Keď sa na to všetko pozriete očami lásky, bude to v tom momente tá najkrajšia svadba, na akej ste kedy boli. Preto, budúce nevesty, ak aj všetko nevyjde tak, ako by ste si predstavovali, nedajte to na sebe znať. Tá láska a šťastie nemôže zatieniť ani na chvíľku nespokojnosť či zlá nálada. Ono je to totiž neskutočne vidieť vo výraze tváre, v pohyboch a šíri sa to ako vírus... Z jedného hosťa na druhého... 
Ale stop zlým víziám! Zalistujte sa radšej do nového čísla NEVESTY, ktoré sme pre vás vytvorili s láskou a nadšením. Nech je to pre vás to najkrajšie vydanie, aké sme kedy dali dokopy. A budeme sa tešiť, ak vás aspoň nejaká maličkosť zaujme a inšpiruje.   
Želáme príjemné čítanie!
Kristína  | 7.1.2015, 20:00