2. súťažná otázka súťaže o kredit 500 Eur na pánsky oblek od Tom Steed

Dávno sú preč tie časy, keď si páni v obchode s konfekciou skúšali jeden oblek za druhým a ich drahé polovičky boli zúfalé. Tu bol krátky rukáv, tam zas trochu širšie plecia... Muž, ktorý chce vyzerať dobre, má dnes už vynikajúcu možnosť - dať si oblek zhotoviť či prispôsobiť na mieru. Ak by sa to páčilo aj vám, Tom Steed vám teraz prináša 2. súťažnú otázku, ktorá vás priblíži k skvelej výhre pre pánov!
tom_steed_sutaz_titl_2_otazka

Filozofiou značky Tom Steed je priniesť mimoriadne kvalitné prevedenie a prvotriedne materiály za primeranú cenu, porovnateľnú s konfekčným oblekom vyššej triedy. 


Ak teda nemáte práve perfektnú konfekčnú postavu, alebo si pre seba predstavujete tak trochu individuálnejší prístup, než zažijete v bežnom obchode, šitie na mieru naozaj oceníte.


Tom Steed je kombináciou profesionálneho technologického spracovania a príjemného zážitku z individuálneho prístupu a pozornosti, ktorá sa dostáva každému zo zákazníkov.


Košeľa

Môžete ju mať už za pár dní a doslova si ju "poskladáte" presne podľa svojich predstáv. Vyberiete si materiál, vhodný strih, typ a tvrdosť goliera či druh manžety. 

Oblek

Váš oblek si môžete personalizovať až do posledného detailu. Výber z prvotriednych látok, vyrobených v Taliansku alebo Škótsku vám zaručí, že sa v obleku budete cítiť skvele a tak budete aj vyzerať.

Doplnky

K štýlovému outfitu jednoducho patria: Manžetové gombíky, kravaty, vreckovky do saka a opasky.

Personalizácia

Okrem vášho vlastného monogramu, vyšitého na košeli či na vnútornej strane saka, môžete mať teraz vyšitý aj svoj vlastnoručný podpis. Odlíšiť sa môžete aj farebným kontrastným vyšívaním na košeli či výberom perleťových gombíkov.


tom_steed_logo

Personalizujte si svoj oblek do posledného detailu!

tom_steed_sutaz_titulka


Odpovedzte teraz na 2. súťažnú otázku a staňte sa šťastným výhercom poukazu v hodnote 500,- Eur na ušitie obleku z ponuky Tom Steed podľa vlastného výberu.  


2. súťažná otázka:

"Napíšte nám cenu obleku z materiálu Tom Steed a ako dlho trvá jeho výroba."

Správnu odpoveď nájdete tu.

Hľadajte záložky "expresné vyhotovenie" a "cenník".


Náš tip: Správnu odpoveď pošlite pomocou súťažného formuláru "Tom Steed". Na zobrazenie formuláru vpravo hore musíte byť prihlásení.


Želáme vám veľa šťastia v súťaži!


Foto:

Tom Steed

eva | 4.12.2014, 11:00