JSTUDIO

Vyrábané ručne, s maximálnym dôrazom na kvalitu. Fotoknihy. Ako stvorené na uchovanie najkrajších svadobných spomienok svadobného páru alebo ako luxusná prezentácia vašej profesionálnej práce.
jstudio_logo_titulka

Pretože fotografie sú pre svadobný pár jediná možnosť, ako uchovať svoje spomienky na svadbu, určite vám záleží na tom, či ako fotograf splníte všetky očakávania. O samotnej kvalite fotografií rozhodujete vy svojou zručnosťou, umeleckým citom a skúsenosťami, no k výslednému perfektnému dojmu z hotových svadobných fotografií vám môže dopomôcť aj forma, v akej ich odovzdáte.

partneri_jstudio_fotoknihy


JSTUDIO prináša na trh skvelú službu - fotoknihy. Môžete si vybrať z nespočetného množstva kombinácií, aby na konci vznikla fotokniha presne podľa vkusu svadobného páru.


Ak si vyberiete fotoknihu od JSTUDIO, máte záruku, že spĺňajú kritériá najvyššej vizuálnej hodnoty so životnosťou min. 100 rokov - luxusný povrch strán, variabilné rozmery, kvalitný povrchový materiál, od kvalitnej látky rôznych vzorov až po luxusnú kožu, ručné viazanie a možnosť individualizácie obalu písmom alebo gravírovaním laserom... 

Toto všetko zabezpečí, že personalizovaná fotokniha urobí svadobnému páru radosť z listovania svojimi fotografiami.


Sme radi, že JSTUDIO sa stáva 
partnerom Foto dňa s nevesta.sk!

 


Foto: 

JSTUDIO

eva | 3.11.2014, 10:00