Predstavujeme 3. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay

Ak vyhráte túto súťaž a získate titul "Tvár nevesta.sk s Mary Kay", NA TITULKE sa ocitne predovšetkým VAŠA TVÁR. To však neznamená, že vaše RUKY by nemali byť KRÁSNE! Aj tie si zaslúžia, aby ste im venovali prvotriednu starostlivosť. Výherkyňa 3. ceny v súťaži Tvár nevesta.sk bude môcť dopriať svojim rukám starostlivosť priam kráľovskú!
mary_kay_tvar_nevesta_3_cena
Prinášame skvelú cenu, ktorá vás očarí nielen svojou úžasnou ovocnou vôňou granátových jabĺčok, ale aj svojím účinkom. 

Odkrývame výhru, ktorú získa jedna zo súťažiacich o titul Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2014!

3. cena:

Mary Kay® Kolekcia Saténové ruky s vôňou granátového jablka (limitovaná edícia) 


Hodnota ceny: 49 Eur 

 

Kolekcia obsahuje Zmäkčujúci krém na ruky bez parfumácie, peeling na ruky s vôňou granátového jablka a krém na ruky s vôňou granátového jablka, ktorá pokožku vašich rúk upokojí, rozmazná a zaručí, že budú jemné a hebké.

mary_kay_tvar_nevesta_3_cena_text

Recept na krásne ruky:


1. krok: Použite zmäkčujúci krém na ruky, poskytne im okamžitú hydratáciu tým, že pomáha udržiavať vnútornú vlhkosť. Zanechá ruky chránené a pripravené na ďalší krok. Ruky budú hladké, hodvábne a vláčne.


2. krok: Na čistenie a súčasne regeneráciu pokožky použite peeling na ruky. Odstráni odumreté bunky na povrchu, a pritom zanechá ruky ihneď jemné, hladké a zdravšie.


3. krok: Pre dosiahnutie až 24-hodinovej hydratácie zakončite toto rozmaznávanie krémom na ruky. Tento luxusný prípravok sa rýchlo vstrebáva a rukám poskytuje ochrannú vrstvu, ktorá vydrží aj niekoľko umytí.



Tip nevesta.sk: Nezabudnite, že pre krásu ženy nie sú dôležité iba "farbičky" či vône... Musíme sa postarať o svoju tvár a telo a odmenou nám bude zdravá, krásna a hebká pokožka. Pri pravidelnom používaní vás toto trio od Mary Kay naozaj prekvapí! Nadšené budú aj majiteľky citlivej a popraskanej pokožky na rukách, pretože krém č. 3 je pre ne naozaj ako stvorený. Je to naozajstný balzam! 



Chceš sa prihlásiť do súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay?

tvar_nevesta_2


Aj ty sa môžeš stať Tvárou nevesta.sk s Mary Kay 2015!



Foto titulka:

Mary Kay
eva | 22.10.2014, 11:00