Diamond of the Universe: Svadobné šaty za pol milióna českých korún!

Svadobné šaty roku 2014. Tak takýto titul si vyslúžil nádherný dizajnérsky kúsok Janásová & Jílková na súťaži v Karlových Varoch v hoteli Pupp. Návrhárky na šatách pracovali neuveriteľných 400 hodín.
t_fajksova_1
Svadobné šaty značky Janásová & Jílková sú vytvorené z krajky, ktorú zdobia ručne aplikované kamene Swarovski. Doplnkovým materiálom je satén. Vlečka ako dominanta šiat vytvará grandiózny efekt. Výnimočnými robí šaty aj sofistikovaná myšlienka. Krajkové rukávy a vlečka sa dajú odnímať, preto je len na neveste, akú variantu si vo svadobný deň zvolí. Nielen vďaka luxusným aplikáciám a kameňom, ale tiež vďaka rafinovanému strihu si každá nevesta v tomto modeli užije svoj veľký deň ako skutočná princezná. Návrhárky na týchto šatách pracovali cca 400 hodín a cenia si ich na cca 500 000,- Kč. 

t_fajksova_2

Miriam Janásová má na konte ocenenie Najlepší mladý módny návrhár roku 2012 v súťaži Fashion Academy a za svoj splnený sen považuje finále svetovej súťaže Miss Earth 2012, kde vytvorila celkovú garderóbu pre Miss Earth 2012 Terezu Fajksovú. Jeden z jej modelov bol na tejto súťaži ocenený ako druhé najkrajšie šaty sveta. 
Kateřina Jílková je doposiaľ známa hlavne ako úspešná modelka z prehliadkových mól pre renomované firmy ako napríklad TOP Secret alebo Styl a Kabo. Ako návrhárka tvorí už veľa rokov. Jej cieľom je zhodnotiť už dosiahnuté úspechy modelky v módnej tvorbe, ku ktorej inklinuje od detských čias.

Svadobné šaty: Miriam Janásová a Kateřina Jílková
Foto: Miroslav Šmikmátor
Modelka: Miss Earth 2012 Tereza Fajksová
Vizáž: Ester Tesaříková
Účes: Jana Brychnačová
Priestory: Lednice
Kristína  | 10.10.2014, 17:00