Princ George bude mať súrodenca

Znelo oficiálne vyhlásenie kráľovského paláca Clarence house, ktoré bolo vydané približne dva mesiace po oslavách prvých narodenín princa Georgea.
kralovsky_par
Prvotné dohady o druhom tehotenstve vojvodkyne z Cambridge sa začali už omnoho skôr, keď fotografi zachytili Kate, ako si na jednej zo spoločenských akcií materinsky drží bruško, vyčnievajúce z voľných šiat. Ďalšie špekulácie novinárov o požehnanom stave manželky princa Williama pridávali aj situácie, kedy sa Kate ospravedlňovala z účastí na týchto udalostiach, čo sa neskôr preukázalo ako tehotenské nevoľnosti, ktoré ohrozovali aj prvé tehotenstvo tohto kráľovského páru. Malý princ Goerge sa tak môže začať tešiť na svojho súrodenca a kráľovná Alžbeta, ktorá sa vyjadrila, že je touto správou veľmi potešená, na nového člena kráľovskej rodiny. 
 
Catherine, vojvodkyňa z Cambridge a jej manžel princ William, sa zosobášili v apríli roku 2011, rok po tom ako William požiadal Kate o ruku s prsteňom, ktorý predtým patril jeho matke, princeznej Diane. V roku 2013 sa vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge dočkali svojho prvého potomka, v poradí štvrtého nasledovníka trónu, ktorého pomenovali George Alexander Louis.
 
FOTO:SITA/AP
ZDROJ: express.co.uk

Henrieta | 22.9.2014, 10:00