Čítajte nové číslo on-line Časopisu NEVESTA 3/2014!

Čakajú na vás nádherné strany plné žiarivých farieb, ale aj elegantné čierno-biele. Získajú si vás rozprávkové svadobné šaty, ale oceníte aj exravagantné, na ľudovú nôtu či s výtvarným akcentom. Luxusné slovenské a české chateau vás chytia za srdce romantikou, ktorú stelesňujú. Ale skrátka neobíde ani Florencia a jej renesančný duch.
3_2014_uputavka_titulka_clanok
V novom čísle sme sa nechali unášať na letných vlnách, kedy je naša tvorivosť v rozkvete. Nech vás naše stránky zahrejú v sychravých jesenných dňoch :)


Nové vydanie čítajte TU.






Editorial

tinka_editorial"Každé šťastie je trvalé, a aby bolo trvalé, stačí, že jestvuje. Keď sa však pod úplným šťastím rozumie rad rozličných nikdy neprerušených radostí, tak je to neprávne: tým, že za každým potešením prichádza pokoj, ktorý musí vystriedať pôžitok, získavame čas, aby sme stav šťastia spoznali v jeho podstate." Takto krásne filozofuje vo svojich Pamätiach Giacomo Casanova o svojej láske a šťastí, ktoré zažíva s Henrietou. 
Možno aj vy so svojím nastávajúcim rady filozofujete o vašej plánovanej svadbe. Spriadate sny a túžite ich premeniť na reálnu rozprávku. Doprajte si tú správnu dávku pokoja, ktorý musí prirodzene vystriedať ten úžasný pocit, keď vás požiadal o ruku, napríklad pri čítaní nového vydania Vašej NEVESTY. Lebo taká organizácia svadby si skutočne vyžaduje pokojnú myseľ, veľkú trpezlivosť a veľa inšpirácie. Nedopusťte, aby sa svadobné prípravy pre vás stali radom "rozličných nikdy neprerušených" starostí...
A na záver ešte pár slov od veľkého milovníka, ale aj filozofa Casanovu: "Človek môže byť šťastný len vtedy, keď sa pokladá za šťastného pri premýšľaní, a rozmýšľať môže len vtedy, keď je pokojný. V skutočnosti by bez toho pokoja nikdy nebol šťastný." 

Šťastné a pokojné premýšľanie o vašej vysnívanej svadbe!
Kristína  | 12.9.2014, 14:00