Zo zákulisia príprav nového čísla Časopisu NEVESTA 3/2014

Tentoraz nám prípravy pohltili celé leto. Čo sme, samozrejme, využili na fotenie vonku a na krásne letné témy. Inšpiráciu sme nasávali v susednom Česku aj zmyselnej Florencii.
herlaec_parik_titulka
Titulka, vôbec prvýkrát za našej histórie, vznikla v ateliéri. Vizážista a hairstylista Tomáš Vida ju poňal éterický a z Dominiky stvoril nadpozemského anjela a to hneď v niekoľkých podobách. Viac uvidíte v editoriáli White spirit :) 

tomas_dominika_1


Tri dni za bránami Chateau Herálec dali vzniknúť jedinečnej Wedding Story. Fotili sme v posteli, vo vani, v apartmánoch aj vonku. Vizážistka a hairstylistka Lucka Freundová menila Denisku na počkanie, z jednej krásky na ešte väčšiu. No a s Michalom boli párik ako vyšitý. Na foto to medzi nimi len tak iskrí... :)

heralec_zakulisie_1


Pod Tomášovými rukami sa modelky menili na farbami žiariace víly. Lea a jej osem premien bude zvečnených v beauty story Metamorfózy krásy.  

beauty_lea_1

beauty_lea_2


Vizážista a hairstylista Boris Bordács pre vás vytvoril perfektné účesy a všetky sa budú točiť okolo kúzelného slovíčka - drdoly. Ak ste ich doteraz nemali v láske, v podaní Borisa Bordácsa si ich určite zamilujete :)  

boris_ucesy_kolaz

 
V editoriáli Ethno mystery vás zvedieme na čierno-biele chodníčky. Z kolekcie Ethno od módnej návrhárky Slavomíry Vlasovej sme si vybrali štyri krásne modely, ktoré sme štylizovali do mysterióznej roviny. Ak to znie strašidelne, netreba sa báť, stále je tam prítomné krásno. A na Viki neskutočne vyniklo Tomášovo majstrovksé líčenie :)

tomas_viki_1


V čiernobielej sme pokračovali pri súťažných šatách Slavomíra Vlasová by nevesta.sk, ktoré nadväzujú na kolekciu Ethno. A to doslova! Pripravte sa na čierno-biely editoriál Srdcová dáma, tiež prvýkrát v našej histórii :)

zakulisie_sutazne_1


A v tomto čísle to rozohrajú tiež detičky :) Rovnako po prvýkrát v našej histórii. Lebo fotiť deti je ozajstná "makačka". Roztomilé malé modelky a modeli pod vedením šikovnej detskej fotografky Dity Fiebigovej, ktorú sme prizvali k spolupráci, podali skvelý výkon! 

zakulisie_tomasov_1


Fotenie oblekov Marco Mirelli sa odohralo v prekrásnych priestoroch Chateau Béla. Na tému Biznismen sa žení a aj keď to vyzerá, že s troma nevestami naraz, to je len fantázia v našom podaní :) Vizážista a hairstylista Roman Haša z nich spravil ozajstné bohyne.

chateau_bela_zakulisie


A do pätice sme sa s Tomášom pokúsili prostredníctvom foto vyrozprávať Príbeh motýľa, ktorý sa pre nás svojou farebnosťou a tancujúcim letom stal veľkou inšpiráciou. 

beauty_vanda_1


Nebude chýbať reportáž z Florencie, kde to vonia a žiari farbami, a vôbec, na svoje si prídu všetky zmysly :)

florencia

Ďakujeme celému tímu za skvele odvedenú prácu!


Foto: Chriss by nevesta.sk


Nové číslo Časopisu NEVESTA 3/2014 čítajte TU!
Kristína  | 10.9.2014, 18:00