Odhalili sme titulku nového čísla on-line Časopisu NEVESTA 3/2014!

Láska dokáže z jedného dňa na druhý celkom zmeniť človeku život. Súhlasíte s citátom Paula Coelha? My áno! A veríme, že je to tak s láskou k čomukoľvek - napríklad aj k novej titulke, ktorú si, dúfame, zamilujete a nebudete sa vedieť dočkať nového vydania Časopisu NEVESTA!
3_2014_titulka_titulka

Kto to je?

Dominika Simanová - z modelingovej agentúry Fashion World Management   
 

Kto ju fotil?

Chriss by nevesta.sk. "Fotiť Dominiku je pre mňa radosť. Jej krásna srdiečková tvár, husté blond vlasy a spôsoby ozajstnej dámy. Je to moja obľúbená modelka a som rada, že sa do tretice, čo sme spolu fotili, dostala na titulku :) Viac uvidíte v editoriáli White Spirit, kde vyzerá ako stelesnená nežnosť :)" 
 

Čo má na sebe?

Svadobné šaty od módnej návrhárky Blaženky Ostrovskej, ktorá sa momentálne nachádza v New Yorku, kde bude predstavovať svoju kolekciu z BMD. Žiaľ, šaty nie sú takmer viditeľné, keďže sme sa s vizážistom nechali uniesť a inšpirovaní Stevenom Meislom ich trochu dotvorili. 

Kto ju líčil a česal?

Skvelý Tomáš Vida - ktorý dokáže vystihnúť svojím líčením atmosféru a pozdvihnúť krásne črty modelky. Rovnako vlasy upravuje tak, aby pôsobili nedbalo, ležérne a pritom dokonale. 

*****

A tu je v plnej kráse!

Páči sa?

3_2014_titulka_clanok



Na čo sa môžete tešiť v novom čísle?

3_2014_justsmile_7_clanok

Po prvýkrát sme sa odvážili okrem skúsených modeliek a modelov zapojiť do editoriálu aj detičky! So skvelou fotografkou detí Ditou Fiebigovou sme dali dokopy výborný tím ľudí. K dispozícii sme mali kvietky, hračky, koláčiky, vankúšiky, hudobné nástroje, hojdačku a, samozrejme, krásne šatočky a oblečky s motýlikmi :) 

3_2014_nevestinine_rano_3_web

Nežné svadobné boudoir tentoraz nebude len o neveste... Šialene romantická wedding story z prekrásnych priestorov českého Chateau Herálec vás chytí za srdce :)

3_2014_srdcova_dama_4_web

Aj v tomto čísle sme pre vás pripravili skvelú súťaž o dizajnérsky kúsok z dielne mladej talentovenj módnej návrhárky Slavomíry Vlasovej. Jej čierno-biele svadobné šaty ocenia elegantné ženy s citom pre detail. 

3_2014_chateau_heralec_o_13_web

Wedding story zo Chateau Herálec, ktorá sa bude niesť celým vydaním, pokračuje. Nevesta v svadobných šatách od Jarky Wurll Kocanovej a ženích v obleku Marco Mirelli. Netradičné farby, ktoré dokonale zapadajú do priestorov chateau.

3_2014_marco_mirelli_13xp_web

Neobišli sme ani slovenské chateau, naše obľúbené Chateau Béla, kde sa okolo jedného ženícha obšmietali tri krásne nevesty v svadobných šatách zo Salónu Naive :) No a toho šťastného ženícha a tretiu nevestu, uvidíte už zajtra v časopise :) 



Nové číslo Časopisu NEVESTA 3/2014 čítajte TU! 
Kristína  | 6.9.2014, 18:00