Olivia Palermo a Johannes Huebl sa vzali

Pochválila sa tým samotná mladomanželka na svojom osobnom blogu, kde svojim obdivovateľom a módnym nasledovníkom priblížila jednu z najintímnejších chvíľ jej života. Nevesta výberom svojich šiat opäť raz dokázala, že vo svete módneho priemyslu nie je žiadnym nováčikom.


olivia_titulka
Oslava ich vzájomnej lásky sa konala mimo rušného centra mesta New York, len s rodinou a pár blízkych priateľov. Model Johannes Huebl a módna ikona Olivia Palermo si tak zachovali svoju povesť prísne stráženého súkromia. Azda každý kto očakával od útlej Olivie, že staví na pompéznosť a svojimi šatami vyrazí každému dych, ostal na minútu v nemom úžase, pretože Olivia naozaj vyrazila spomínaný dych, ale v opačnom zmysle. 

olivia_1

Na svoj svadobný deň zvolila odev, ktorý bol zložený z kúskov od jej obľúbenej módnej návrhárky Caroliny Herrera.  Priliehajúci kašmírový svetrík dopĺňali priehľadná suknička a krátke šortky. Namiesto okázalých šperkov zvolila Olivia výrazné lodičky od Manola Blahnika, s ktorými ste sa mohli stretnúť aj vo filme Sex v meste. Príslovie "V jednoduchosti je krása", tak dostalo nový vzhľad.  
 

Foto: harpersbazaar.co.uk, hellomagazine.com
Zdroj: oliviapalermo.com
Henrieta  | 1.9.2014, 17:00