Smutná love story vyhráva 2. cenu!

"U mňa sa to všetko začalo na internete... Mala som 16, všetci naokolo začínali s niekym chodiť a mne bolo samej smutno. Napadlo mi skúsiť napísať na internete inzerát..."
hubert_maj_7
"Po pár dňoch mi začali chodiť e-maily, písala som si tam s viacerými chalanmi, ale jeden ma oslovil viac a bol mi sympatickejší. ... Začali sme si častejšie písať, dohadovali sme sa na čase, kedy kto bude na internete. ...

Dhé hodiny sme dokázali stráviť za počítačom. Časom sme začali byť zvedaví jeden na druhého a dohodli sme sa na našom prvom rande. To prebehlo vynikajúco, chceli sme sa znova stretnúť a zrazu sme sa stretávali každý tyždeň. 

Časom padol aj prvý bozk, ale musím sa priznať, že sme boli obaja veľmi nesmelí a trvalo to dlho dokým som sa ja odhodlala spraviť prvý krok. S ním som si konečne užívala život, zabávala sa, chodili sme na výlety, trávili spolu každú volnú chvíľku. Bohužiaľ, časom sa tento vzťah ale pokazil, boli sme mladí, neskúsení, nechápali sme ani jeden ako to vo vzťahu chodí a nevedeli sme sa v určitých situáciách pochopiť. 

Vzťah trval viac ako 3 roky a bol zatiaľ ten najkrajší. Aj keď skončil, tak som sa poučila. Viem, čo si mám vážiť a čo robiť pre vzťah. A stále verím, že ešte niekde na mňa ten pravý čaká a časom ho nájdem. ...a možno sa už aj našiel... " (andrea6669)


Blahoželáme!
Autorka smutnej love story vyhráva luxusné letné osvieženie - 24 fliaš sektu Hubert De Luxe Rosé!


Vyžrebovaný príspevok: strana 3/príspevok 3
Nick výhercu: andrea6669


Máte aj vy šancu na výhru?

Dozviete sa o chvíľu!


Foto:
SITA AP
eva  | 18.6.2014, 19:00